Nova verzija foruma |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Stavili smo drugu boju u pozadinu. Dizajn ce biti uskoro.
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovo ok izgleda kaj se tice dizajna, ali da mene pitate, ja bi to malo skupio, jer ovak mi je rašireno preko cijelog ekrana. Nekak mi je prirodnije i manje se oci naprežu ako je tekst skupljen malo u sredinu.
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hihiih
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zoki, bilo bi dobro da se preko necega tu na forumu može vratit direkt na glavnu stranicu, blogove i to...prije se to moglo, sad nema nigdje....il ja ne kužim
I, zašto svaki dan na duže ili krace nestane jedan podforum? Sad trenutno tražim Slavonkinu temu i pitam se jel u meni problem ili .. |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moci cete se vratiti na pocetnu stranicu portala, blogove i ostalo. Cekamo da nam se dizajner vrati sa puta i da to dovršimo.
Upravo to danas riješavam sa americkom tvrtkom od koje smo kupili forum software. Iskreno se nadam da cemo to vec danas riješiti. I ja sam primjetio da nestaju podforumi na kratko. Edited by Zoki - 25 Travanj 2013 at 12:43 |
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E super za prvo, a i ovo drugo se vratilo ;)
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Navodno su sada popravili nam to. Vidjeti cemo da li ce nas opet zezati. Vjerujem da nece.
|
||
|
||
singer
Cita FAQ Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
eeej di je nestao podforum - novi fitovci?
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Poslali smo ponovno upit firmi od koje smo kupili forum, cekamo odgovor. Riješiti cemo to uskoro.
Edited by Zoki - 25 Travanj 2013 at 19:31 |
||
|
||
singer
Cita FAQ Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ok, hvala.. ma imam pitanja i pitaanja
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Privremeno je rješeno.
|
||
|
||
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zoki je moguce da promijenite verziju foruma? ima dosta besplatnih foruma,kao npr smf ? ovo je mucenje,bijela pozadina i generalno bez uvrede jako ruzan forum
isto sirinu bi trebalo smanjiti da nije na 100%,evo ako nemate nikog mogu vam ja sve to instalirat i podesit sirinu foruma. |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dizajn foruma nema veze s tehnologijom (smf, webwiz, phpbb i sl.) Širinu i dizajn cemo prilagoditi vrlo uskoro.
|
||
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zoki, pitanjce, dva:
ja se i dalje ne mogu vratiti s foruma na pocetnu stranicu i blogove pa moram drzati uvijek 2 prozora otvorena. je li to rjeseno pa ja nest krivo radim tj ne vidim? I zanima me ovo pretrazivanje na naslovnoj str na temelju cega to funcionira? Boolovih operatora ili kako? i da, zasto ja ne mogu kad pisem pm stavljati normalno emoticone ? ja pritisnem, ono nece |
||
cookies are for pussies
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Na prvo pitanje cu ti sutra dati odgovor. Pretraživanje na portalu funkcionira po principu da pretražuje sve rijeci kroz clanke, blogove i shop i tako servira rezultate. A što se tice smajlica, sad sam ti poslao PM pa vidi jesi dobila smajlice. Odgovori mi na PM sa smajlicima pa cemo tako testirati. Edited by Zoki - 03 Listopad 2013 at 21:06 |
||
|
||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |