Nova! |
Post Reply |
Author | |
leek
Cita FAQ Joined: 08 Rujan 2010 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Rujan 2010 at 09:39 |
Evo još jedne nove! Imam 34 godine, administrativni sam djelatnik, doma imam salon za nokte...i trebam vašu pomoc! Naime, radni dan mi je š2-š4 sati , sjedeci! I od tog sjedenja dobila sam 5 kg (u zadnjih 6 mj), izgubila kondiciju i tako....nisam zadovoljna! Moram se aktivirati malo....a nemam vremena za fitnes centre, pa tražim neke krace i aktivnije modele vježbanja. Pozdrav svima i - citamo se! |
|
"Vlasnik sam samo neizgovorenih riječi..."
|
|
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
sa malo neces napraviti puno! probaj svaki dan kasniti na posao, pa ces zbog toga trcati i to ti je vec fizicka aktivnost HIIT malo progooglaj o tome kad budes htjela vise , javi se opet po nekakav savjet lol xD |
|
mrtav hladan
|
|
leek
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala!! Pješacim svako jutro 2,5 km na posao i vjeruj - jurim; 20ak min mi treba (lagano uzbrdo). No to je sve od aktivnosti jer nemam vremena za više, radim 2 posla. Pa sam si mislila uzeti orbitrek ili tako nešto....nekakav red moram uvesti, da mi potroši i to malo što pojedem (vidi na temi dijete sam pisala)...a nemam vremena za fitnes centre i ostalo jer bih vježbati mogla ili rano ujutro ili navece oko š0-šš....
Zato trebam help vas iskusnih!! |
|
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa svakako bi ti dobro dosli hiit treninzi.. Upisi malo u google HIIT
trcanje.. To ti dosta š5 min.. Jos ubacis kruzni trening tijelom i to ke to ;) |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
A što radiš preko vikenda? I tada si zauzeta ili? Grupne aktivnosti u stilu zumba fitness-a, crobica ili badmintona bi ti dobro došle. I plivanje je idealno - ovisi što voliš. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
leek
Post Options
Thanks(0)
|
Nedjeljom sam slobodna. Nastojim si ostaviti i subotu (ipak je salon moj pa ...), no rijetko uspijem. JA sam ti iz malog gradica gdje nema ni fitnes grupe, a kamoli fitnes/crobic centra ili plivanja....Ništa nema. Prepušteni smo sami sebi.
|
|
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Omen
Cita FAQ Joined: 13 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |