Nova :) |
Post Reply |
Author | |
leonis1712
Cita FAQ Joined: 01 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Kolovoz 2013 at 23:50 |
Bok :)
Naišla sam na ovaj forum jer se vec dugo mucim sa malo masnih nasaga oko pupka. Visoka sam 175 i imam 52-3 kg, ovisi. Znam, sad cete rei pa šta je njoj, premršava je. Istina je da sam premršava, noge i ruke su mi kao štapici. Htjela sam se riješiti tih masnih naslaga tako što sam vježbala svaki dan po 20-ak minuta. Prije sam mogla jesti sve i svašta i ništa mi se nije primalo, no kada sam pocela pohadjati težu školu stres je poceo biti pregolem, spavala bih samo po 3-4 sata, jela sam totalno nezdravu hranu i to se odrazilo na moj trbuh. I ne samo na rbuh, koncetracija mi je nula, manta mi se kad hodam i slaba sam, lako se zapušem. Sad kako je krenilo ljeto trbušcic mi je smetao sve više i ugl. sam jela samo voce i nešto sitno uz to. Znam da sam napravila užasnu pogrešku. Stvarno bih se htjela riješiti te nocne more i poceti živjeti zdravije i izgledati zdravije. Molim vas da mi date neke savjete za prehranu, što jesti, koliko jesti. Hvala vam unaprijed :) |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Guglaj pojmove:
Bazalni metabolizam Potrosnja kalorija Full body trening Prehrana po glikemijskom indexu |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
GAZDA
Cita FAQ Joined: 01 Kolovoz 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla, nadam se da cu ti uspjeti pomoci u tvojem cilju!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |