Novi fitness.com.hr forum!! |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
bea
Cita FAQ Joined: 06 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
uf treba se naviknut nisam dugo na forumu,ali ovo me sve totalno zbunilo
|
||
Where are you?
Here. What time is it? Now. What are you? This moment. |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma boje se lako srede. I ja sam da malo ublažimo ovu narancastu. Nije to problem. Srediti cemo to! |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I staviti da se kao prije mogu birati stranice...
Ako tražim nešto a ima š50 stranica, ok može se mijenjati gore u adresi, ali lakše je ako se Page kao prije može birati padajucim izbornikom. I zašto nema strelice koja vodi na zadnji odgovor s pocetne stranice, ja to nađem tek kad kliknem aktivne teme :? Edited by zika |
||
LiveStrong
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uf, jako sam zaposlena u stvarnom fit svijetu, ali navratit cu s vremena na vrijeme. |
||
LiveStrong
|
||
benko
Cita FAQ Joined: 13 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ova narancasta je baš osvježavajuca ^^
|
||
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobar, iznenađenje!
|
||
hm
|
||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja nisam uspila odg.na pm kazemi da osoba ima pun pm.
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imamo temu gdje obavijestimo clanove da imaju pun inbox. Tema: Ispraznite Inbox Budem povecao uskoro kvotu PMova po clanu, pa cete moci nesmetano pricati. Sada je na 500. |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pošto smo upgrade-ali forum na novu verziju, trenutno tako funkcionira stvar sa stranicama u temi. U svakoj temi možeš uvijek skociti na zadnju stranicu... Evo primjera: Slike forumaša Pokaže ti š,2,3 ... š62 .. ..za ostalo tu je search! Edited by Zoki |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, ovo cemo definitivno prouciti i uskoro postaviti. Tnx na prijedlogu. Jesu sada avatari dovoljno veliki? Edited by Zoki |
||
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni je sad ok velicina
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, baš daju dobar dojam, puno grafike, sad su avatari taman.. |
||
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, ono prije je stvarno bilo premalo, nije se moglo ni vidjet kak treba |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bitno da ste sada zadovoljni.
|
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Super je Zoki, samo malo ove boje ubijaju da, odnosno nedostatak istih hehe.....sterilno je nekako I nekako mi se taj tekst preklapa, ako je nešto quotano više puta sve izgleda nabacano jedno na drugo, možda da se bar nekim drugim bojama to odvoji...eto, to je jedina stvar koja mi je bila bolja u prošloj verziji
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To za boju sam i ja prije rekao, i dalje tako mislim tj slažem se s gym girl |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |