Novi Fitness.com.hr |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||
lacko
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
super vam je novi look
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ako trebate extra ruku d apomogne sa idejama, tu sam :D |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
blogovi su lijepo krenuli, samo bi se možda trebao smisliti malo bolji nacin pregleda baze blogova.
zasad ih još ima malo pa je ok, ali uskoro bi moglo postati nepregledno (znam da je to dobar posao, ali možda nekakva kategorizacija postova, "Top š0 lista" itd.) PS. znam da ce biti komentar "a di je tvoj blog?" uskoro Edited by Lega |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da li vam je bolje da FAQ bude postavljen na forumu ili da ga postavimo na web? Složili bi jedan veliki FAQ koji bi imao "kategorije": uvod, prehrana, vježbanje, mršavljenje, zdravlje.. To je neki prijedlog za pocetak. Dajte vaše prijedloge kako bi trebala izgledati konstrukcija FAQ..? što je najbitnije, uostalom, slobodno napišete ovdje što je za vas najvažnije da se tamo nađe? Eto pokrenuli smo se. Uskoro cemo ga sastaviti. Malo pomagajte i eto ga. Edited by Zoki |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sredit cemo pregled svih blogova.. Bez brige. Budemo malo blog naslovnicu uredili i prilagodili tome. Imat cemo i liste. Još se radi na svemu tome. Sljedece što nam je važno, a biti ce uskoro postavljeno je da možete fino formatirati tekst pri pisanju blogova -> postavit cemo jedan tekstualni editor koji ce to omoguciti. Lega, pokreni se s blogom. .. hehe..znao si ha Edited by Zoki |
|||
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mislim da je bolje da stavite na forum faq, jer vecina ni ne cita ništa nego odmah na forum i sa pitanjem...pa da im olakšamo ipak.... Moje skromno mišljenje;)
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jedan prijedlog u vezi F.A.Q-a
Udarno, veliko, istaknuto mjesto na forumu tako da se bar na neki nacin usmjere pocetnici kako bi ga procitali a ne odmah krenuli sa pitanjima ko da ovaj forum nije postojao prije njih. Imao sam na umu i da pri registraciji novih korisnika se stavi nešto tipa "Procitao sam F.A.Q. i nastavljam registraciju" itd, kao kod instalacija programa, znate vec. No dakako da kao i kod npr. instaliranja igara, programa itd, rijetko tko cita ono što piše, vecinom samo kliknemo "dalje" ili "slažem se i prihvacam uvjete korištenja itd" |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Konstrukcija FAQ? Ok, biti ce na forumu. Dobio još nekoliko istih mišljenja i tako smo odlucili za sada. |
|||
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma može da bude na forumu! ako trebate pomoc, kažem javite, da bude što prije gotovo!
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa napisao sam da trebam pomoc i mišljenja oko konstrukcije FAQ-a :) . Možeš obraditi nekoliko pitanja koja se uzastopno ponavljaju te ih poslati meni na PM ili cemo ih ovdje popisati. |
|||
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa mislim da bi bilo najbolje onako kratak uvod! cisto dvije tri recnice, tkao da ne bi ljudi odmah osdustali! nešto.. tipa (ovo je smao osnovna misao): Tri kljucne komponente za uspjeh su trening, prehrana i odmor, ako jedno nije zadovoljeno rezultati ce "patiti" ili ih nece ni biti!
i to bi bilo to.. e onda recimo prehrana velikim i najvažnije stvari o prehrani! pa velikim trneinga pa najvažnije i tako! mislim da bi tkao bilo ono.. dobro p.s ona recenica je, ponavljam samo osnovna misao Edited by Iluvatar |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
upravo sam procitao odlican clanak na naslovnici i pala mi je na pamet ideja o komentiranju clanaka s naslovnice
je li to moguce napraviti, mislim da je ideja na mjestu. također, oznacio sam zvjezdicu ispod teksta, cini se da i ta funkcija ispravno radi eh, što se tice FAQ ili cPP (zoki, toplo preporucam da preskociš ovu kroatiziranu inacicu) znaci frequently asked questions, cesto ili ucestalo postavljana pitanja: ne vidim razloga da ne bude i na stranici i na forumu, najlogicnije bi bilo da na stranici bude veliki banner koji vodi na tu forum temu iskreno preporucam nacin na koji je to urađeno na jednom našem konkurentskom forumu. našli su daleko najbolje rješenje, a nije sramota ugledati se na boljeg. ako admini ne znaju na koji forum mislim, poslat cu url na privatnu poruku. kao što je hammerstrength rekao, udarna pozicija na forumu, znaci prvi podforum odvojiti za cPP , unutar njega u 3,4 topica objasniti osnovne stvari. niti predugo, niti prekratko. ispast cu dosadan ili da reklamiram, ali opet predlažem princip kao sa tog drugog foruma. naravno da taj podforum mora biti zakljucan za pisanje. uvjeren sam da ce se ova ideja napokon i realizirati, a nakon toga "padobranci" ne bi trebali imati opravdanja da ih se ne sankcionira, ili u najmanju ruku - ignorira. PS. Je li se još tko prepoznao u clanku "Kronicni umor" unazad protekla 2,3 tjedna? |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
odlicna ideja za banner
a riješit cemo FAQ ne brini, i ja cu pomoci :D |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobra ideja za banner. Napravit cemo tako. Banner na webu, podforum kompletni koji obrađuje FAQ. |
|||
|
|||
petra
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nakon š00godina sam danas svratila na forum jer se moram opet malo više primiti posla oko prehrane i moram reci da sam oduševljena novim izgledom stranice!!!! Najcešce su mi sve promjene uvijek loše jer sam rob navike, ali ovaj me od prve sekunde oduševio tako da... cestitam!!! |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hvala na pohvalama! Bit ce još noviteta uskoro, radi se na tome.. Community ce postati sve veci i veci, i biti ce nas sve više ovdje. Jeeeeeeeeeee! |
|||
|
|||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |