Novi kolac :) |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | ||
vedrana29
Viden/a u gymu Joined: 24 Listopad 2013 Status: Offline Points: 228 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
aha, ok, hvala ti :)
ja sam u Lidlu uzela ovaj desni, valjda je to nesto slicno? http://3.bp.blogspot.com/-aL35evbHLe8/UO2GMj_i0FI/AAAAAAABzWA/fjd3XwlBqyI/s400/12.JPG Edited by vedrana29 - 29 Listopad 2013 at 10:05 |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ništa, samo se cuvaj :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
vedrana29
Post Options
Thanks(0)
|
|
a sa cime jedeš posni? sa orašastim plodovima mi nekako ne ide..?
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma dobar je i taj :) Ako imaš priliku možda neki domaci kupiti? to ti je zdravija i bolja opcija..a bome i finija...
Ja ti ga papam samog ...ali vidio sam par receptica na ftinessu idem probati nac pa ti pošaljem pa probaj :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
https://www.fitness.com.hr/forum/sa-cime-jedete-posni-sir_topic634.html Evo naših .. pa vidi kako oni...pa kombiniraj ono što misliš da bih ti odgovaralo :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
vedrana29
Post Options
Thanks(0)
|
|
e hvala puno..ma nemam priliku kupit domaci pa se moram patit ovako..domaci inace volim jaako..al eto šta je tu je :)
|
||
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni je Scarpetta otvorila oci svojim obrokom: ujutro za dorucak zobene malo natopljene u vodi, pomješat sa puno Milbona posnog, ubacit nekog voca/malo wheya/žlicicu nekog pekmeza bez šecera - najbolji dorucak ikad - uvijek neka od tih kombinacija
|
||
vedrana29
Post Options
Thanks(0)
|
|
a je li zdravije zobene kuhati ili ostaviti da odstoje u mlijeku ili vodi?
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma isto ti je :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Irija
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svejedno je,kako više voliš.
Ja sam ih prvo kuhala, al neda mi se to. U principu ako su one sitne-dosta ih je samo malo namocit u vodi, a ako su one krupne - e to neznam, jer mi te nisu fine ako nisu skuhane (tvrde su i nekako žilave) Ovaj sir koji si kupila ipak ima malo više masti od Milbona posnog - vidim da piše 2,2%mm - nije bed kad uklopiš u dnevni unos. Ali svakako preporucam da probaš Milbonu, neceš se razocarati |
||
vedrana29
Post Options
Thanks(0)
|
|
aha, hajd potrazicu. Meni su kuhane zobene ukusnije od posnih..pa zato pitam
|
||
Irija
Post Options
Thanks(0)
|
|
A po pitanju ne jedenja nakon 18h - pa Bože neznam gdje bi ja bila, vjerojatno me nebi bilo
Ja jedem oko 21-22h zadnji obrok P+M,ovisi - idem spavati oko 23h ili oko ponoci. Pa umrla bi od gladi da ne jedem, sebe bi pojela valjda |
||
Irija
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imaš ovakve zobene: http://www.biobio.hr/krupne-zobene-pahuljice-500g-16901
Te su krupne i meni je to teško žvakati na bilo koji nacin ako nije kuhano. A ove sitne su mi vrh na bilo koji nacin: http://www.biobio.hr/sitne-zobene-pahuljice-500g-16902 Naravno, nema samo to u bio&bio, ja svoje kupim u Lidlu (stoje jedne pokraj drugih - zelene su krupne, a plave su sitne) |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije da plašim, ali tih 0,5 nakon cheat daya više nece biti 0,5 samo da se pripremiš na šok ako dan nakon staneš ponovno na vagu |
||
LiveStrong
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nakon mog cheat day-a izgubim kilu :P
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
vedrana29
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma necu se vagati barem još 2-3 sedmice, jutros sam slucajno iz neke radoznalosti, reko da vidim ima li ikakvog pomaka(mada iskreno nisam ni ocekivala da ce pokazivat išta manje, jer sam tek pocela ..) Edited by vedrana29 - 29 Listopad 2013 at 10:38 |
||
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |