Novi Webshop - komentirajte |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Ožujak 2011 at 13:36 |
|
FITovci,
postavili smo online novi webshop. Pogledajte ga i komentirajte slobodno u ovoj temi. Link: Fitness.com.hr Webshop Da li vam se sviđa novi dizajn, da li vam je sve pregledno i imate li što za dodati (kritiku/prijedlog)? Od noviteta imamo, 'danas na akciji', poslagane brendove, tražilicu, može se vidjeti tko koristi određeni proizvod i sl. Slobodno istražite malo! Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dizajn je cool, hoce li i forum uskoro biti redizajniran?
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Forum napokon dolazi na red, sad je on sljedeci. Malo smo se zadržali oko shopa jer smo puno toga novog dodali. Od sljedeceg tjedna bi trebali poceti raditi na forumu. Dizajn je vec složen, samo ga treba programer postaviti. |
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kul, kul |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
ijo1
Cita FAQ Joined: 20 Travanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pozdrav, evo novi sam na forumu, zanima me dali je sigurna kupovina, dali netko tko je kupovao moze reci dali je sve ok. i zanima me dali imate na lageru jednorucne utege od š5 kg-
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sigurna je kupovina, bez brige. ;)
Ovdje možeš vidjeti ima li proizvod koji želiš kupiti: https://www.fitness.com.hr/shop.aspx a ovdje nešto više o narucivanju: https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=3373& ;PN=š |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala Pitbull što si vec odgovorio.
Ijoš, osobno mogu reci da smo do sada zaprimili više od š000 narudžbi, svakodnevno šaljemo pakete i mogu ti garantirati sigurnu kupovinu. Imamo na lageru jednorucne utege š5 kg, slobodno napravi narudžbu ovdje - Jednorucni uteg š5 kg. Ukoliko te još nešto zanima, slobodno pitaj. |
||
|
||
benko
Cita FAQ Joined: 13 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Rekao bih da treba, takav je i meni...
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
što te tocno zanima? Da, Web Shop tako izgleda. |
||
|
||
benko
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa izgleda mi kao da je header "pobjegao" u desno. Uopce ne djeluje kao cjelina :)
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moraš nauciti što znaci kompleksniji prikaz i naglašavanje određenih elemenata u vrhu. Malo je netipicno možda jer ne volimo klasiku, no sve je skladno. |
||
|
||
benko
Post Options
Thanks(0)
|
|
to je samo moj dobronamjerni komentar, a na vama je da ga uvažite ili ne..
samo nije mi jasno što vi tu naglašavate? tražilicu? :/
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma naravno da prihvacamo dobronamjerne komentare, možda je zazvucalo grubo prethodni post, no svakako smo otvoreni za prijedloge i komentare. Naglašavamo tražilicu, header ne mora uvijek biti poravnat s obje strane, trenutno izbacivanje s desne strane stvara neku dinamiku koju mi volimo. Pa pogledaj nam header na naslovnici weba, zakrivljen je! Header ne mora biti klasika, niti mi taj stil volimo - podržavamo kreativu, dinamiku i nove ideje. cudno ti izgleda jel? Definitivno cemo potražiti još mišljenja, mislimo da smo trenutno pogodili. |
||
|
||
benko
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe ma sve 5, nismo svi isti, vjerojatno nekom to i odgovara, ali ja kad sam prvi put vidio taj "dinamicni" header mislio sam da stranica nije optimizirana za moj preglednik :)
inace, što se headera na sajtu tice on mi je odlican, je dinamican ali opet djeluje kao cjelina, dok na webshopu sve bježi u desnu stranu što po meni narušava sklad, no ako ti kažeš da je skladno onda je skladno :P
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |