Novi znanstveni dokazi - Budite vitki |
Post Reply |
Author | |
Davor111
Cita FAQ Joined: 09 Travanj 2010 Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Svibanj 2010 at 21:41 |
... budite vitki i siti uz tjesteninu... eto, tak piše http://www.jutarnji.hr/dr--sc--donatella-verbanac--budite-vi tki-i-siti-uz-tjesteninu-/764489/ zanima me kaj mislite o tome?
Edited by Davorššš |
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
dada, i sad procitaj komentare.
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
Davor111
Cita FAQ Joined: 09 Travanj 2010 Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
jesam procital, al svejedno sam mislil da ce mi možda netko pritvrditi, jer obožavam tjesteninu
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naša je preporuka da ne pretjeraš s tjesteninom ako ti je cilj smršaviti! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Obožavam i ja junk al necu zato tražiti okolo istraživanja koja potvrđuju kako je dobar za stolicu |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super su ti clanci koji te na tren uvjere u ono što ti se
sviđa. Pa onda iz iskustva skužiš da ne funkcionira. Još da su bar spomenuli KOJU tjesteninu (dakle, integralnu bar... ili rižinu ili nešto...)vec bi imalo smisla, ali bijela tjestenina, kao i bijelo brašno - tijelo ne hrani, ali deblja. A da je obožavam, da, obožavam... tjestenina s umakom od kozica... s bosiljkom...mljac. E da, da! Kozice mogu neutralizirati apsorbciju ugljikohidrata. HAHA. :D Mogu i ja smisiti dobar naslov za clanak. :D |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
vec sam komentirala kako najviše volim clanke o zdravlju i dijetama sa 24h, net.hr i t-portala... i tako tih dnevnih portala... inace im je glavna preokupacija nase zdravlje u zivotu... smršavite uz cokoladu i dijeta jedi zrak i to...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |