Novost: Pokloni za narudžbe vece od 600 kn |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Prosinac 2012 at 00:11 |
|
Danas smo aktivirali poklone na fitness.com.hr web shopu.
Ako napunite košaricu s 1 ili više proizvoda i ukupan iznos bude 600 kn ili više, imate pravo na odabir poklona ili besplatne dostave. Procitajte više na linku: Trenutno su pokloni: besplatna dostava, shaker, muška majica, ženska majica |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Treba mi 61 kn do 600 , ima ko da kupi samnom ( bar bi besplatna dostava bila xD )
|
||
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odlicno, pohvala za ideju ! ..ima li ova akcija rok trajanosti ili? Edited by Thor - 08 Prosinac 2012 at 14:49 |
||
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ima, ako si u Zagrebu! Inace nema smisla |
||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sisak , 5.1.2013. sam u Zg-u
|
||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|
Haha, a nemrem toliko cekat :D
|
||
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema rok trajanja, ovo ce od sada pa nadalje biti stalno dostupno. Takav je plan.
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako imate kakve sugestije za poklone, slobodno napišite u ovoj temi.
Naravno, imajte u obziru da pokloni moraju biti u cjenovnom rangu do max. 60-ak kn. Mislim da su trenutni pokloni odlicni, no dugorocno trebali bi uvesti malo dinamike kako bi dobivali razlicite poklone. Besplatna dostava je uvijek cool i uvijek dostupna, to necemo mijenjati.
Edited by Zoki - 09 Prosinac 2012 at 01:03 |
||
|
||
marin94
Cita FAQ Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znaci maloprije sam napravio narudzbu koja je kostala 666kn.
Uzeo sam dva multi-phase wheya koji su na akciji i iskoristio bon,mada pise da se bon nemoze iskoristiti na proizvodima koji su vec na akciji. I na kraju mi na mailu pise sveukupno 630 kn. Hoce li mi doci vise na kraju? |
||
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
|
666 omg !
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako je, kuponi se ne mogu iskoristiti na proizvodima koji su vec na akciji. Cijena 2x Multi-Phase Whey 2,3 kg = 666 kn Jedino što ti možemo ponuditi je besplatna dostava, shaker ili majicu "fitness.com.hr" gratis. Javi u ovu temu što si odlucio..
Edited by Zoki - 09 Prosinac 2012 at 18:23 |
||
|
||
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
..hahahahahah da, da omg :D |
||
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
||
marin94
Cita FAQ Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moze onda besplatna dostava..
Znaci sad je ukupna cijena 666 bez obzira sto mi u mailu pise oko 630 ? |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako je. Ukupna cijena je 666 kn.
|
||
|
||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |