obrok nakššš;n treninga? |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | ||||
ante 23
Viden/a u gymu Joined: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
kad radim prsa npr.ponediljak radim bench ravni, kosi, kontra kosi ,Razvlacenje na cross spravi,leptir....a drugi ponedilja radim sa bucicama..mozda je problem zbog toga jel dizem veliku kolicinu kg a malo puta mozda da stavljam malo kg vise puta neznam..a sta se tice kemije mora se uzimat bez nje nema rezultata ma ko sta govorija
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
to je meni cak previse vjezbi za jedan trening prsa, al ozbiljno radje 3-4 vjezbe vise serija al kvalitetno
|
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
te kombinacije sam se i ja sjetila poslije
po meni nepotrebno...sve osim wheya, kreatina i glutamina...al ako hoce, neka, necu se miješat ;) |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
kolko kg kolko puta? Pa šta uvijek isti trening radiš - iste vježbe, isti broj serija i ponavljanja? ovo postaje sve samo ne "obrok nakon treninga" Edited by Gym_girl |
||||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
ante 23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
evo npr bench pocmen sa š00kg 8 puta i onda stavljam š0kg vise sa 2 puta manje..ne radim uvik iste sprave uvik misen kombiniram za prsa bucice ili bench..tako da cu vjerovatno pojaca 2 puta tjednom prsi i valjda ce bit uspjeha bar malo..jel su meni ruke i ramena prema mom tijelu nenormalno veliko i zbog toga mi se ne vide prsa,,,govru mi da smanjim ruke pa da cemi se vidit onda prsi
|
||||
ante 23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
jos nesto meni prsa nisu mala nego nisu izbocena dovoljeno da se vise..i da te pitam kad radim ravni i kosi bench jel bolje sipku uvatit uze ili sire
|
||||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|||
dobar si :) odmah pocneš sa š00? nema zagrijavanja? Jesi probao kad odradit par serija izolacijskih (leptir ili fly) pa onda na bench? Da malo izmoriš prsa da ti se ne desi da ti tricepsi otkažu na benchu prije od prsa pa da ih ne uspiješ pogodit dovoljno..tu ce ti onda i manja težina bit dovoljna na benchu.. Imaš kakvu sliku? što se hvata tice...uskim hvatom pogađaš više tricepse...tako da ti je bolji širi hvat Edited by Gym_girl |
||||
||||
ante 23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
dobro si mi rekla :) da prije bencha radim leptir ili fly moga bi danas tako napravit pa cemo vidit ako dobijen upalu castim picem ;) iman sliku ali bez uvrede nedajem je svakome ;)))
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pa ja se toplo nadam kako ceš nas jednog dana pocastiti svojom slikom! Do tada nas držiš u neizvjesnosti |
||||
ante 23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
kad napravim prsi psolat cu ti sliku
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pa sta se bojis nece te niko pojest,kako san ja svoju bija posla bez problema
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ne zele svi stavljat slike.. sto u potpunosti razumijem.. |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a da izmori triceps prije bencha, tako da ima bolju aktivaciju prsa |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|||
može i to probat..ako hoce da mu sve na glavu padne
ma decki, samo vi meni šaljite, nece dalje od mog monitora Edited by Gym_girl |
||||
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
haha.. krajem ljeta ce slike.. |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
zbog toga postoji spoter ako izmori prsa, triceps ce preuzeti rad, što njemu ne treba! njemu je bitna aktivacija prsa, ne nužno i velika kilaža (što se tice padanja na glavu ) tako ja smatram |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |