Obrok poslije treninga |
Post Reply |
Author | |
Articoka
Cita FAQ Joined: 06 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Lipanj 2010 at 00:33 |
Na forumu sam procitala da je obrok poslije treninga vazan, te da mora biti obilan.
Meni trening završava u 22:30 navecer i mislim da si ne mogu dozvolit da obilno jedem malo prije ponoc. Imate neku preporuku za zdrav ali hranjiv obrok prilagođen tom vremenu? Ja obicno nisam jela nista poslije nego pravac knjiga i ucenje Ako sam falila podforum, slobodno me premjestite. Zahvaljujem! |
|
Babydoll
Cita FAQ Joined: 10 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moje isprike na tolikim pitanjima, možda su za vas iskusnije gluposti to što pišem, ali ja sam nova u svemu tome pa želim što više saznati kako ne bih radila krivo.
Dakle, može li mi netko dati primjer obroka poslije treninga (ja planiram 3x tjedno trcati predvecer i 4-5 puta tjedno ujutro ici u teretanu)? citam da se treba jesti dosta ugljikohidrata, znaci neko integralno pecivo ili sendvic? To je dosta? I da li je bolje izotonicne napitke piti poslije treninga ili mogu i tokom treninga (pogotovo tu mislim na trcanje)? Koji izotonicni napitak biste mi preporucili? |
|
Purrfection...
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Popij vodu tijekom trcanja, a tijekom treninga s utezima cokoladno mlijeko
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Marijucha
Cita FAQ Joined: 10 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
Obicno tijekom treninga pijem vodu, odma posli treninga popijem shake od whey sa vodom i malo glukoze a kad dodjem doma pojedem obrok od 2 jaja malo svjezeg sira i neko kuhano povrce poliveno maslinovim uljem ili salatu zacinjenu s maslinovim uljem (ocat ne volim ali moze jabucni).
|
|
Babydoll
Cita FAQ Joined: 10 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo s cokoladnim mlijekom mi se jako sviđa! Nisam cula za to prije, hvala! |
|
Purrfection...
|
|
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo ti ovdje tema, odgovor na tvoje pitanje! prehrana nakon vecernjeg treninga |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |