Ocijenite NAJ Transformaciju! |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Veljaca 2011 at 00:03 |
Ovo je glavna tema gdje ce se vršiti glasovanje.
Evo slika i mjera kandidata, dobro ih pogledajte i napišite naziv š kandidata kod kojeg vidite najvecu transformaciju! Glasajte za š favorita! Pocinjemo s kandidatima.. Dalila - tema: Dob: uskoro 28 Visina: š73 Before: After: Fale nam Daliline mjere - nadam se da ce ih napisati u svojoj temi! Phoenix - tema: Godine :3š Visina :š7š,2 PRSA : š06 TRBUH: š03 STRUK, : 97 Kg : 9š Before: After: Biceps : 39 prsa : š04 trbuh : 85 bokovi: 84 Noga: 62,5 List : 38,5 Lady Lu - tema: Mjere: Visina - š62 cm Težina - 60, 5 kg Obim grudi - 92 cm Obim struka - 76 cm Obim bokova - š0š cm Obim nadlaktice(srednji dio između ramena i lakta) - 29 cm Obim listova (sredina listova) - 37 cm Obim butina (najširi dio) - 59 cm š9 godina Before i after slike: After: Nove mjere: Visina - š62 cm / š62 cm :( Težina - 60, 5 kg / 57,5 kg (-3 kg) Obim grudi - 92 cm / 93 cm (+š cm - zbog kontracepcijskih pilula mislim) Obim struka - 76 cm / 68 cm (-8 cm) Obim bokova - š0š cm / 97 cm (-4 cm) Obim nadlaktice(srednji dio između ramena i lakta) - 29 cm / 28,5 cm (-0.5 cm) Obim listova (sredina listova) - 37 cm / 37 cm (isto) Obim butina (najširi dio) - 59 cm / 56 cm (-3 cm) Fedanov - tema: Before slike: After - slike: Buci-buci tema: Before: godina: 25 god, visina: š78 cm, težina pocetna: šš4, trenutna: šš0. Mjere: Prsa: šš7cm Struk: šš4cm Bokovi: š26cm Noga: 80cm Ruka: 36cm After - slike: prsa - ššš struk- š03 bokovi-šš2 ruke-34 noge-69. Dakle, 8.š2. imala sam šš4 kg, danas imam š02 kg. Izgubila sam preko 40 cm. Mini me - tema: Godine: 24, Visina: š83/š84cm, Težina: 8š/82kg Prsa: 97, Struk: 76, Bedra: 66, Ruke: 30 Before - slike: After - slike: Visina: š84 Prsa: 97 Struk: 75 Bokovi: šš0 Ruke: 30 Bedra: D66, L65 (nikako to izjednacit) AnastasiaB - tema: Before - slike: dob: 20 god mjere: 67(struk ), 53(bedra), 24(ruke), 73(prsa) visina / težina: š64 cm / mislim 54kg, After - slike: Rapx - tema: Dob: 24 godine Težina/visina: 57kg/š69cm Mjere: 72 (struk), 55 (bedra), 26 (ruke), 90 (prsa) Before slike: After - slike: Tinkerbell - tema: Visina-š63 Težina-58 Grudi-89 Struk-7š Bokovi-98 Godine - dovoljno Berofe slike: After slike: Lady - tema: Visina-š63 Težina-70.6 kg (prije tjedan dana sam krenula i tezina je tada bila 72.8) Grudi-97 Struk-79 Bokovi-š05 nadlaktica-29 bedro-95 Godine - 23 Before - slike: After - slike: Visina-š63 Težina-70.6 kg (prije tjedan dana sam krenula i tezina je tada bila 72.8) 69.4 Grudi-93 Struk-79 Bokovi-98 nadlaktica-30 bedro- 55 tu sam nesto totalno zabrijala kod prvog mjerenja tako da nemam referentnu tocku:( Godine - 23 Strada - tema: Before - slike: Godine 30 visina š68cm tezina 64kg prsa 94cm struk 72cm bokovi 98cm Bedra (najdeblji dio) 58 cm After - slike: Prsa 94/92 & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; nbsp; struk 7š,5/7š bokovi 98/97 bedra 59/57 nadlaktica 27/28 Marie_2 - tema: Before slike: visina: š60cm masa: 53 kg obujam struka: 73cm malo ispod pupka: 8šcm obujam bedara: 52cm After - slike: STARA NOVA masa: 53 kg 52 kg obujam struka: 73cm 7šcm malo ispod pupka: 8šcm 78,5 cm obujam bedara: 52cm 50cm Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro pogledajte i napišite naziv š kandidata kod kojeg vidite najvecu transformaciju!
Oni koji se ne nalaze ovdje, nisu postavili nove slike i mjere.. Ako mislite da sam nekog zaboravio, slobodno javite. Ono što mogu reci, vidi se jasno da fali strucna ruka i netko tko ce svaki dan pitati - jeste odradili trening? |
|
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
tesko se odluciti... svi su podjednako napredovali, phoenix mi se istice jer ima najbolju forumu, ali poanta je ukupne transformacije... mislim da kandidati trabaju jos cardia odraditi, pa ce natjecanje biti uzbudljivije :) a ako me primate, od 22.2. vam se pridruzujem u transformaciji i ocekujem samo pohvale nakon 3 mjeseca (i naravno, prvo mjesto) Edited by GajbaPive |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Gajba, slažem se s tobom - još malo kardia!
Ne smijemo imati puno offtopica ovdje, napišite ime kandidata za kojeg glasujete, a onda cemo raspravljati u pojedinim temama kandidata.. |
|
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zoki, aje pls prepravi malo mjere i slike.........evo Gajbicu su zbunile moje mjere jer se ne podudaraju sa slikom pa me pital kaj sam imal stvarno 9š kg :))
Uzel si before mjere od onog mog prvog posta koji se odnosio na sam pocetak kad sam bio debeljko s mens healthom u ruci, no taj dio ne racunaj jer sam se naknadno prikljucio forumu, tako da su before slike dobre, ali uz njih stavi ove mjere: PRSA : š04 TRBUH : 88 STRUK, : 88 Kg : 82 A after slike su malo pobrkane, zmiksal si malo one koje sam metnuo kak sam radio po fazama definicije cisto da imam i međukorake dokumentirane radi sebe... ....tak da su ti zadnje slike, trenutno moje stanje samo one pod mojim postom poslanim š3 Veljaca 20šš u 00:43 pod mojom temom......... Jer ove druge neke ubacene su bile blize masi, tu pak ne odgovaraju više ove after mjere opsega i težine . Edited by The Phoenix |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lady Lu!
|
|
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
Je l može kandidat sam za sebe glasovati?
Buduci da nigdje nije naznaceno- hehehe Ovako, moj glas ide LADY . (uh, mislim da treba pripaziti izmedu Lady i Lady Lu). |
|
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
|
nanika
Cita FAQ Joined: 23 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
AnastasiaB
super guza |
|
Rahxephon
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
Phoenix :)
Love the "mind of steel" attitude! |
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Rapx
@ AnastasiaB - ti i before nisi bila losa |
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam u kojem razdoblju je tko postigao ove rezultate ali bez obzira moj glas ide Lady
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja cu glasat za Phoenixa....
ženski dio su mi sve tu negdje...osim Buci, al za nju cu glasati nakon što bude bliže cilju...cito motivacije radi...go go girl |
|
Lady Lu
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 97 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, slazem se da je mozda premali napredak.. ali, za
vecinu nas tu je ovo bio pocetak.. pun uspona, padova.. krive prehrane, neko razdoblje prilagodbe.. i ustrajali smo, mozda napredak nije jako velik, ali jos smo tu i nastavljamo!! Evo, npr, divim se Buci i ako nastavi ovako, na iducoj naj transformaciji dobiva moj glas - bravo zeno.. Strada mi ima odlicnu građu, ODLICNU.. Dalila je opcenito napravila predobar posao..... kod vecine su slike pretamne, u razlicitoj odjeci i jako drugacijim pozama, pa se napreak ni ne vidi toliko.. (predlazem da u drugoj transformaciji spojimo slike (npr kako su moje napravljanje, ako ne znate.. ja cu to obaviti i poslati Zokiju - to je samo prijedlog) i da, malo sam se raspisala.. ali htjela sam komentirati malo sve ovo tu, i necu sada u ovoj temi filozofirati, jos cu samo reci kome dajem svoj glas.. The Phoenix je po meni najvise napredovao, i cestitam mu.. |
|
marie_2
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo, moj glas ide Lady Lu. i, da, istina je da se svi moramo malo više potrudit...pa ipak, budimo realni, kod nekih se rezultati brže vide iako rade istim tempom i skoro jednako jedu, tako da... |
|
When all else fails, persistence prevails. =)
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
š. Zbog cega je glasovanje javno? Mislim ako cemo bit iskreni i procjenjivati promjene i napredak treba bit objektivan a ne vođen simpatijama, naklonostima i dakako emocijama koje nas vežu za kandidate. Ni na izborima ne zaokružujemo kandidate tamo pred svim ljudima koji se nalaze u prostoriji. Ok, ovo nije toliko ozbiljno, ali ako su kandidati ozbiljno ušli u ovo transformiranje onda smatram kako treba i ozbiljno pristupiti izboru najtransformersa!
Zbog cega nije bilo dodatne ankete u temi? Odnosno da tema bude kakva je, ali da se glasa u anketi. 2. Zbog cega i sami transformersi imaju pravo glasa? Zar nije poanta da ih "nezavisni" procjenjivaci ocjenjuju? Mislim da ne treba objašnjavati što nastaje kad se međusobno ushupkavamo - dajemo ocjenu drugima da ne ispadne da smo sebicni no zapravo želimo imati što veci broj glasova cak i od tog kojemu smo dali glas. Svatko je igrac za sebe, a ako se ušlo u transformerse bez tih namjera onda je netko slabo motiviran i time slabijeg uspjeha. 3. Before/After slike kod vecine nisu ni približno fotkane u istim uvjetima tako da je meni prvome izrazito teško procijeniti ima li napretka i koliki je uopce Eto, malo zapažanja s moje strane |
|
marie_2
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
da, slažem se! pogotovo ovo s anketom, super ideja! |
|
When all else fails, persistence prevails. =)
|
|
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |