Ocijenite NAJ Transformaciju! |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
Zdeen
Cita FAQ Joined: 25 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svoj glas dajem Lady!
Cure su odlicne i teško je odluciti koja je najviše napredovala. Svaka pojedinacno nosi poprilicne pomake, samo su neke krenule s bolje startne pozicije u odnosu na druge kandidate. Pohvaljujem volju, napor i trud svih kandidata! Velika je stvar krenuti u borbu s ogledalom, vagom i krojackim metrom. Zato svaka cast svima koji su se prjavili i sudjelovali! |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moj glas ide Phoenixu
|
||
Mini star
Viden/a u gymu Joined: 05 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
glas za Phoenixa
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Phoenix. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Btw. pustiti cemo glasanje do kraja dana, navecer cu objaviti pobjednika! |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Phoenix
|
||
bluearmy
Cita FAQ Joined: 15 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Phoenix
|
||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni su najbolje 2 transformacije phoenix i dalila, strada ima prekrasnu građu i tinkerbell mi izgleda super. ali glas phoenixu, rezultati su odlicni i on je jako uporan, motiviran i samokritican što cijenim. ne kažem da drugi nisu
|
||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo bi htio dodatno istaknuti ovu Phoenixovu transformaciju iz cool tipa u ultimativni gayness na slici 3 s boksericama
|
||
www.uptimo.com
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nije ulzimativni gayness ali mislim da treba pustiti dlake nazad |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
potpisujem! |
||
Tinkerbelldotcom
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 100 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Minnie me
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
PHOENIX... i prestani se depilirat jer izgledaš ko da is pojeo pokvaren jogurt i zaletio se u leteci šarlah
|
||
patsy
Cita FAQ Joined: 08 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja glasam za Lady LU,iako ste svi dobri...samo nastavite,
dajete mi motivaciju! |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hahhahahaa ne vjerujem, Jdot , nasmijao si me do suza kad sam ovo procitao i još uvijek se smijem
Ne misli on radi depilacije, neg mu se sviđa side chest poza Vidim da sam dobio i puno kritika na depilaciju A kak da mi se vide trbusni i ostalo uz onolko dlaka? plus kaj trosim puno manje sapuna Ena, daj mi pls reci kaj si mislila s ovim pokvarenim jogurtom i šarlahom? Jogur valjda zato kaj sam priliccno bijel jel? to bum rješil tanningom ili ko bilder bum se namazal pastom za cipele a zakaj šarlah? Uglavnom nasmijali ste me I hvala svima na glasovima Edited by The Phoenix |
||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dajem glas za Phoenixa
znanje, trud i proliven znoj u teretani je pokazao svoje |
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |