Od kroštule do štangice :D |
Post Reply |
Author | |
Krostula
Cita FAQ Joined: 31 Listopad 2012 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Studeni 2012 at 02:26 |
Bok!
Dakle: 24 godine, 1.77 m i 74 kg. Puno špeka, prvenstveno na trbuhu i bokovima, mlitava. Mislim da bih najbolje izgledala s nekih 65 kg, i to uz uvjet da si dobrano povecam mišicnu masu. U struku (najuži dio) trenutno 82 cm... Nemam kondicije, a na prehrani radim nedovoljno. Operativni cilj? Odraditi 2 mjeseca nekog Beachbody programa (vjerojatno BBL-a), kao i nekakve vježbe za ledja i grudi. Necu ni na kakvu redukcijsku dijetu (tj. necu ciljano brojati kalorije, no nesumnjivo cu ih boljom prehranom unositi manje), ali ukidam sve škrobno, šecerno i pohano (a pogotovo kombinacije navedenog). Kao prvo, zanima me gdje u Zagrebu (poželjno u centru) ima kupiti ovu traku: http://gorila.jutarnji.hr/profile/sport/2011/03/09/kako-oblikovati-prsa---grudi-vjebe-za-prsa-i-grudi---uvrivanje-grudi, i kako se ta traka tocno zove? Je li müsli sa suhim vocem (bez dodanog šecera) u kozjem mlijeku dobar izbor za dorucak? Kad pojedem taj s vocem kupujem obicne zobene pahuljice. Problem je što imam na lageru kilu i pol tog prvog, a žao mi baciti. Kajgana sa zobenima (na malo maslinovog) s jogurtom? Što još mogu jesti za dorucak, jer bi ovo dvoje vrlo brzo postalo prejednolicno..? Za rucak - lešo povrce + meso (kuhano ili prženo na malo ulja) ili riba (neki filet tipa oslic ili som) Jesu li proso i jecam dobar izbor s obzirom da izbacujem rižu, tjesteninu i krumpir? Radila bih kojekakva variva s povrcem s njima. Je li okej povremeno jesti kobasice, one suhe kakti"domace" iz mesnice na placu, tipa cešnjovke i sl.? Zasitim se brzo bijelog mesa, a crveno baš i ne znam spremati... Prolaze li i variva od lece, suhog graška i slanutka, sa suhim mesom? Sarme, punjene paprike..? :D Što za veceru? Tunjevina i posni sir mi se uopce ne jedu. Da si bacim filet oslica na tavu i smiješam kakvu salatu? Jaja (ako nisam vec za dorucak) i salata? Što još? Medjuobrok: ujutro nešto sirovo (jabuke, nezrele banane, sirova mrkva), popodne suho (sjemenke buce, lješnjaci, bademi, neprženi kikiriki), a navecer mlijecno (jogurt, kefir, acidofil). Kako vam se cini? I da, ovo mi, koliko god toga procitala, još nije jasno - trebam li jesti PRIJE ili POSLIJE vježbanja? I treba li to biti kombinacija UH i proteina, ili što cišci proteini? Koliko prije/poslije? Koliko pojesti? Nadam se da ce mi druženje s vama donijeti uspjeh. Ovih dana stavljam i slike!
Edited by Krostula - 01 Studeni 2012 at 03:10 |
|
katniss
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
ove gume imaš za kupit na trgu, u intersportu (pokraj mullera), cijene su razlicite ovisno o jacini, pitaj tamo striceka sve ce ti objasnit kažeš mu da trebaš elesticnu guma s ruckama za vježbanje
proso, jecam, heljda, ja na tome odrasla, baka na selu stalno to kuhala, još uvijek to volim.. a heljda je zdrava jer snižava masnoce i kolesterol pa samo daj ja isto obavezno jednom-dvaput tjedno dorucujem kaše naravno kad nisam u zagrebu na faksu, pa za vikend kad dodjem doma, obavezno bude posni smiksaj s banananom , malo vode/mlijeka i dobiješ ko jogurt vocni, sir ni ne osjecaš ili ubaci u njega bademe, kikiriki, lanene... može i salame (pureca prsa) + salata.. cuda možeš s posnim radit tuna je i meni teška na želudac, ako je jedem navecer muka mi zaspat, ako je jedem po danu cijeli dan mi se podriguje na nju al svejedno je ubacim barem jednom tjedno sa salatom nekom.. |
|
This is not goodbye, this is bonjour!
|
|
fritula
Cita FAQ Joined: 11 Travanj 2012 Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
napominjem da su i fritula i krostula pecene u dubokoj masnoci. ne znam je li ova stangica - putar stangica...malo su nam nickovi antifit, ali moj izrazava tocno stanje duha i tijela kod prijave pa mi nije zao....
sretno ti! |
|
Krostula
Cita FAQ Joined: 31 Listopad 2012 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Po gume idem vec sutra, kao i po heljdu. Posni i banana? Odlicno, probat cu! Hvala, katniss. :) Pojela: kikiriki 50-ak grama, caša kozjeg, banana, varivo od lece s cešnjovkom i nešto kukuruznog kruha. Nedovoljno kolicinski i kvalitetom. :( Sutra cu biti bolja!
|
|
soksok
Cita FAQ Joined: 21 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
mislim da je intersport na trgu, kod mullera, zatvoren - nema ga više :(
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |