odakle smo |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
A inace? |
|||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
A odakle ti ovaj info za Fš stazu? Ovo mi je prvi glas.. |
|||||
|
|||||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
http://www.bistra.org/gb/š0š2-š6.pdf
stranica š8/š9 ne znam od kuda si, ali ja koji zivim tamo sam cuo za to prije 2-3 tjedna prvi puta... |
|||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Da, to bi bilo odlicno - Fš u blizini ZG-a. Napisao sam odakle sam - Novi Zagreb. |
|||||
|
|||||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
||||
nisam gledao... ;)
|
|||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Malo je i zbunjujuci bio onaj dio da si iz Valpova i to
|
|||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
pa kad je |
|||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Tražim stan na zapadnom djelu grada (Gredice, Jarun, Vrbani, Pecko, Knežija, Srednjaci...) pa nadam se selim kroz koji mjesec |
|||||
MissKatarina
Cita FAQ Joined: 04 Rujan 2010 Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Blizu Sesveta. :) Al ko da sam tamo- škola i sve
|
|||||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Stobrec-kvart/okolica najlipjeg mi Splita!
|
|||||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
|
|||||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
jel tam onaj Buda kafic/nešto? tamo su mi hamburgeri predobri |
|||||
will smoke your weed for food!
|
|||||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
||||
pa nije opcina gradila westgate, tako nece niti stazu... grobnik nije do sada postala fš staza (iako u ovom tekstu pise da ce ova staza imati preduvjete, sto ne znaci da ce i dobiti organizaciju fš) jer nije imao potrebnu infrastrukturu, smjestaj, prilaz,... a to sve zagreb ima. sama cinjenica da je kupljeno zemljiste i izdane dozvole govore da se stvar pokrece, a kako investitor nije drzava hrvatska koja gradi samo prije izbora, ne vidim razloga zasto se projekt ne bi priveo kraju. i westgate je projekt slicne cijene, pa vidi ga sada ono po cemu se bistra razlikuje od drugih je iznimno povoljna investitorska klima (barem sto se lokalne razine tice) prije svega. polozaj, pristupacnost i blizina zagreba svakako nije na odmet. |
|||||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
|
|||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Pa crna..kod nas se ionako manje više uvijek rade besmisleni projekti...umjesto da se unaprijedi ono što vec imamo se ulaže u novo ..koje onda bude loše ili napola napravljeno....a staro propada... no ocito netko dobro napuni đepove na svemu tome....tako da ono što je logicki ne štima... |
|||||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Dalila ti si iz RI?ako se ne varam? |
|||||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |