odakle smo |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Jesam, iz Rijeke sam...odnosno iz G.kotara sam...ali živim
u Ri....skoro š2god |
|||||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
to nije upitno da li su oni u minusu ili ne, to je stvar investitora i na njemu je da svoj ogroman projekt stavi na pozitivne staze. westgate ce se isplatiti, mozda ne u prvom roku kako je investitor zamislio, ali sa kojom godinom odmaka, sigurno. tim vise sto je sami trgovacki centar tek prva faza cijelog projekta. bitno je da je projekt izgradjen i da ce sigurno jos barem 20 godina osiguravati poslove za tisuce ljudi. a kazem, to je tek prva faza... u planu su i hoteli, sportsko-rekreacioni centar, kina,... @dalila - investitor sa svojim novcima ima pravo raditi kaj zeli. iako ne podupirem plan da se u iducih par godina sagradi jos milijun m2 trgovackih centara kak je u planu, ako netko vidi racunicu u svemu tome - neka izvoli. ja bi radije da se investira u proizvodnju, a ne prodaju... al, tko mene pita. |
|||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ima Gajba...ali kod nas se rade gluposti a zemlja u sve
dubljoj krizi... mislim da vlada mora usmjeriti investicije tako da zemlja raste i napreduje a ne da propada.... no dobro... to je sad preduboka rasprava i nije mjesto....;) |
|||||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
||||
cek, cek... moras prvo razumjeti razliku izmedju privatnih i javnih investicija. privatna investicija, kakva je westgate ili trkaca staza ne osiromasuje drzavu, stovise, drzava (i opcina) ce samo zaraditi na takvim mjestima, kroz zaposljavanje ljudi, PDV-a, komunalija,...
arena koja je gradjena sredstvima grada i drzave je javna investicija i ona direktno utjece na proracun. isto kao sto i ti sa š00kn mozes napraviti sto god zelis, jer su samo tvoji i nikome ne odgovaras, a niti ces drzavu osiromasiti ako ih i zapalis, tako taj austrijanac koji je sagradio westgate moze sa svojim novcem raditi kaj zeli. i on je mogao tih 300 milijuna € zapaliti. |
|||||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Razlikujem ja to...ne brini....;) I osvrnula sam se na
inace kako ide sa projektima, a ne taj koji si ti naveo... jer nemam pojma o tome projektu niti tko ce ga graditi niti slicno...no recimo znam da su u Ri gradili dvorane koje zjape prazne, a nisu popunjene ni one druge.... ili bi gradovi ulagali u slicne projekte, a nebi pomogli vec postojece...razumiješ???? A i taj projekt koji si naveo ce možda donest zaposlenje trenutno..no tko ce trošiti...kad nemamo privredu, industriju, oslanjamo se skoro pa samo na turizam..a i to prepuštamo strancima? Ajde objasni? |
|||||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
|
|||||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
morala sam se nasmijat.. nemoj mi Gajba uzet za zlo.. zbilja sam teski realista.. Prvo.. gugl.. izbacuje samo tebe i tvoj post sa linkom na lokalno glasilo. Nista konkretnije od tog. Drugo.. tekst je pun gafova. Meni kao birokrati upalo stosta u oci i mogu ti rec sam da do realizacije ikoje staze je upitno dal ce se dogodit a kamoli da ce ta staza zadovoljit FIA-u koja ce dat jako velik zahtjev prije nego prihvati izdat licencu. Jer ovo je sve na rekla kazala.. nema plana, nema lokacijskih dozvola.. bullsh*t je napisat da imaju građevinske dozvole. To ti dodje kao sto je Ladic napravio golf terene.. nakon š5 god jos uvijek nije ni zapoceto. Trece.. promaklo ti je da je OPCINA kupila zemljiste i da je Opcina u pregovorima sa poslovnim suradnikom. Dakle.. ako Bistra ima love za tako sto.. svaka cast al i jedan Zgb je izgubio Arenu. Vecinski investitor je ipak Opcina u ovom slucaju.. |
|||||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Da,da,ko bi reka da ce ljudi znat.Pa kako si ti iz cakovca uspija saznat za Stobrec? |
|||||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
šogorica mi iz Podstrane, i iako si nisam dobar s njom, s njenim bratom sam super a on je svoju ženu tamo upoznao |
|||||
will smoke your weed for food!
|
|||||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Aj super,slobodno se javi,ako budeš navraca :) |
|||||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
može
|
|||||
will smoke your weed for food!
|
|||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ima nas |
|||||
Strong is the new skinny.
|
|||||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
||||
http://www.google.hr/search?q=formula+š+u+bistri&ie=utf- 8&oe=utf-8&aq=t&client=firefox-a&rlz=šRšGGLL _en___HR386#q=formula+š+u+bistri&hl=hr&client=firefo x-a&hs=NYY&rlz=šRšGGLL_en___HR386&prmd=ivns& ei=ixBJTcXZG46hOoCmtNgP&start=0&sa=N&fp=4f76š30c 2fb5šff9 ne znam dal ce otvoriti kaj sam guglao, al da samo mene otvara, od kuda ti to? upisao sam formula š u bistri i mene i moje postove po forumima ni za lijek. ;)
i skolovani novinari su cesto neuki idioti, zasto jedan iz opcinskog glasila ne bi imao gafove? politicar je davao izjavu i naravno da ce napuhavati ulogu opcine u svemu tome. sto se tice ladica - za razliku od golf terena, ovaj projekt je pokrenut. ;) i gdje pise ili je receno da je opcina vecinski investitor? gdje pise da je ona uopce investitor? samo se spominje da je partner. |
|||||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Kako mislis pokrenut? |
|||||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Nebi te htjela razocarat i nemoj mislit da mi nebi bilo drago da NAPOKON i Zagorje dobije svoju stazu jer sam i sama dobrim dijelom zagorka (belive it or not) ali.. ovaj tekst je jedini realan. "S obzirom da je projekt još uvijek u vrlo ranoj fazi, teško je procijeniti njegovu ozbiljnost. No, ukoliko se doista cilja na probijanje do Formule š, bit ce potrebno okupiti velike, izdašne investitore spremne na dugorocno ulaganje, umjesto na iskorištavanje prilike za brzinsku zaradu." Naime, od objave do pozadine projekta je put koji traje i kojeg ni laik a pogotovo neki novinar ne moze vidjet. za razliku od npr tog.. Ladic moze pocet kopat. dal se iskopala rupa za stazu? sumnjam. Jednako kapitalan projekt, podrzan od ovog ili onog, objavljivan gdje god se stigao..RH zbilja.. mi smo neozbiljni! |
|||||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||||
di ste ostali? |
|||||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |