Odlazak |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Author | |||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
zato je forum - forum ![]() |
|||
![]() |
|||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
||
Mi smo Sabor u malom ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Upravo mi uze rijec iz usta. Da sama marka i njezin macin distribucije i propagiranja i sljedbenici nemaju ovakav status kakav sad imaju u društvu onih koji malo muckaju glavom i promisle prije nego nasjednu na te fore, moj odgovor ne bi nimalo izgledao sarkastican zar ne? Prema tome, cak i ti illy znaš da je herbalife sh*t i da prodaju muda pod bubrege i da su njihovi konuzumenti i prodavaci izvrgnuti podsmjehivanju pa si tako i reagirao cim si vidio šta sam napisao. To je u redu. Bilo kako, može se dosta toga zakljuciti iz mog posta. |
|||
![]() |
|||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||
Postoji u svijetu milijuni ljudi koji nisu educirani i svašta prihvacaju i kupuju. Vjerujem da sve nas na neke nacine prodavaci "preveslaju" i u to sam siguran. One koji nisu educirani, treba educirati!!! Ne teba biti sarkastican i ismijavati nešto. Tu smo da pomažemo jedni drugima, i ukoliko ugledamo neke krive poteze ili nešto , tu smo da korigiramo i interveniramo međusobno. Mnogi dan danas kupuju još l-carnitine i doma leže pred foteljama i misle da ce izgubiti salo. Njih ne treba podbadati!!! Njih treba usmjeriti na pravi put i molim vas bez sarkasticnih komentara. Edited by Zoki |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
tocno to, sarkazam se može koristiti u offtopicu i slicnome ali kad zbunjni pocetnik dođe, nema mjesta za takve fore a thorn bolje da si napisao " herbalife je sh*t i da prodaju muda pod bubrege" - tvoj citat, nego ono što si napisao! ovo je barem koliko toliko razumljivo svakome, iako je dobro da elaboriraš, za što si mene prozivao ;) |
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
@Zoki
Eto sad i vidiš ono što sam ti pokušavao objasnit na pmu u vezi muškog dijela. Brisanje postova, baš kao moj današnji, vam definitivno ne ide u prilog privlacenju muškog dijela a pogotovo ne onog s drugog foruma. Poznavajuci prirodu muškog ponašanja to bi bar trebalo biti jasno. Puno gore stvari su tamo preživjele i ne pamtim kad se brisao post a da stvarno nije bilo zasluženo. Toliko o tome decki |
|||
![]() |
|||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
||
To je istina ali sad tu moramo uzet u obzir razliku između tih drugih foruma i ovog portala kojeg ovaj forum cini samo mali dio. Dakle, ne možemo uspoređivat jedan forum gdje je nekima veci cilj nadmudrivanje od davanja pametnih savjeta drugima i ovu stranicu koja se trudi da kroz razne clanke, blogove, i trud mnogih strucnjaka bude što kvalitetnija u tome. Tako da....priznajmo, neke razlike ipak tu mora biti Iako treba imati mjeru, opet naglašavam - mislim da nije problem dok nema direktnog vrijeđanja i napada...
Tako je...ali još sam nešto primjetila Znam da je to praksa na ostalim forumima, ali znamo razliku Edited by Gym_girl |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
![]() |
|||
||
Gym g, kroz F.A.Q ove i Stickye (kojih još nema u svakom podforumu) uštedimo vrijeme i sebi i onima koji trebaju savjete.
Nije efikasno i iziskuje dosta vremena i energije kada moraš svakom ponaosob objašanjavat osnove. Zato je ucinkovitije djelovati na veci broj ljudi sa manjom kolicinom resursa (teksta). Na kraju, i preglednije je. A ono što ti predlažeš, a vidim i dosta prakticiraš bi bilo poželjnije u recimo podforumu Pocetnici jer tamo to nekako i prilici ![]() |
|||
![]() |
|||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||
Problem s forumom "pocetnici" je taj da bi tamo vjerojatno bilo stvarno svakakvih pitanja - vezano za vježbe, prehrana, opremu i sl. Pošto postoje vec podforumi - vježbanje, prehrana, ostale teme - bilo bi mi glupo da se takve teme ne smjeste tamo. Opet , kako cemo okarakterizirati koja pitanja / teme bi tamo trebale ici.. U jednoj temi mogu postojati jednostavna te kompleksna pitanja -> sve u jednoj temi. Nadalje.. svaki pocetnik ce postaviti svoje pitanje i opet ce im trebati odgovoriti, pretpostavljam da bi ta pitanja bila vrlo slicna odnosno gotovo jednaka. Cilj nam je da sa FAQ podforumom odstranimo sva ponavljanja i gubljenje energije na konstantno iste odgovore. Riješit cemo to sve sa proširenjem FAQ-a i sa sticky temama u ostalim podforumima. Mislim da je to pravo riješenje. Vi? |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Znam zoki ali svejedno je i ovako nepregledno jer ne možeš raspoznati koja tema je ponavljanje jednog te istog a koja tema je malo zrelija i naprednija.
Nema se tu šta pretjerano razmišljati, pocetnik je pocetnik. Ne razlikuje brašno od wheya, ne zna šta je koja sprava u teretani, ne zna izvoditi temeljne vježbe, kuhinja mu je sci-fi, svi dodaci prehrani su otrov ili steroidi, misli da je klopanje junka pravi put dobivanja mase, za definiciju bi samo trcao itd... Ugl, mislim da bi se vec prepoznali oni koji se smatraju pocetnicima. Ono dođe u taj pdf pocetnici, iznese svoje litanije s mukama i problemima koje su vezane i za trening i za prehranu i suplemente jer on o tome baš i ne zna puno i onda netko nađe volje i odgovara itd. Tako da onda ostale teme budu procišcene i ajmo rec level up. |
|||
![]() |
|||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
||
Ma je decki, nije da niste u pravu.. Može Zoki, to zvuci dobro ;) Onda ovdje, da zakljucim, samo možemo potaknut ljude da prvo nego što nešto pitaju procitaju FAQ i sticky-e gdje ce nac neka osnovna nacela, i onda da dođu sa konkretnim pitanjem i svim važnim podacima vezanim uz njega - tako cemo izbjec to slanje na FAQ ( i to dosadi |
|||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
![]() |
|||
||
Ajmo glasanje kako riješiti pocetnike:
š. Proširiti FAQ + dodati sticky teme u podforumima 2. kreirati podforum naziva "pocetnici" Glasajte svi. ![]() Edited by Zoki |
|||
|
|||
![]() |
|||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
||
A zašto ne može oboje?
(Neka pdf "Pocetnici" bude svojevrstan "Predstavi se" gdje ce ljudi ostaviti ovako nešto: Puno problema, molim strucnu pomoc |
|||
![]() |
|||
||
+ š Razbaštinili ste mi temu sunce vam vaš ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Eto nakon dugog vaganja ova 2 prijedloga na treningu to sam i ja smislila +š |
|||
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
š. Proširiti FAQ + dodati sticky teme u podforumima
ja sma za ovo i rado cu pomoci u realizaciji p.s iako mi se druga tocka na prvi tren ucinila boljom, ipak je prva pametniji izbor |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |