Odlazak |
Post Reply ![]() |
Page <1 234 |
Author | |
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hm...ma daj...pa nitko ne voli ozbiljne trenere...kud moraju vježbati...još ako je trener mrgud...;) Ko kaže da nisi ozbiljan u poslu ako si šaljiv..jedno ne iskljucuje drugo...opusti se malo....;)
|
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Konkretno koji? ![]() |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Npr oni tipa...pred 2 god sam našla štene , sad je narastao u veliko crnog psa...tako sam sretna....;))) Znaš i ti koji....bolje nego ja...;)
|
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Može link? Ne treba ti biti bed. Pricajmo ko ljudi, konkretno.. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
cekaj da nađem..ali davno je to bilo...možda ste i pobrisali ne znam...;)
|
|
![]() |
|
Ne mogu sada to nac...uglavnom bilo je uleta sa jednom recenicom koja nikakvog smisla nije imala...;) U zadnje vrijeme je ipak malo bolje...no necu niš komentirati previše-...jer ja nemam vremena u zadnje vrijeme za ništa tipkati...pa svaka cast svima koji su aktivniji...;)
|
|
![]() |
|
Nije bed. Slobodno javi ako naiđeš na post koji ne bi trebao biti na FIT blogu. Slušamo sve i otvoreni smo za sve ideje. ![]() |
|
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |