Odlucite - judo ili aikido |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Judo je u svakom slucaju interesantan,no možda mu je dosadio i možda bi trebao pokušati sa BJJ...ili MMA? Ipak je decko otvorio temu da pita za savjet,necemo baš previše preci u demagogiju. |
|||
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Daj molim te Jel citaš ti novine? Ajd malo prelistaj crnu kroniku, nije ovo teletabis svijet. Ti ocito ne znaš kakvih budala ima,daj se vrati u realnost.
Aha, u filmovima Stiven Segala i Chuck Norisa. Kad ti netko uperi pištolj u glavu, sigurno ceš izvodit kojekakve kung fu karafeke. Sledio bi se ko pichkica. |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
covjece živim u Osijeku,tu ti zna biti kao na Divljem Zapadu...pogotovo otkad je turbo folk zavladao gradom. Btw. na lijevoj obali Drave policija cesto zna imati obuku za svoje specijalce i zacudio bi se kakve ih sve tehnike uce. Ocito je da si ipak prebalav s obzirom na tvoj komentar. |
|||
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
De reci da se zajebavaš. Faco, živiš u zabludi. Dajem svoje lijevo jaje da bi se usro ko picka kad bi ti neko uperio pištolj u glavu, nebi ti ni na kraj pameti bilo da glumiš nekog frajera i da izvodiš karafeke. To što ti pišeš su price za djecu i scenariji za filmove. I btw, znam šta pricam jer se pola svog života bavim borilackim i nebi mi na kraj pameti bilo da izigravam nekog tulca u takvoj situaciji. |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Moj glas za Krav Magu u paviljonu Velesajma.
i slažem se s Sonerom.... od karate pokreta rukom brži je jedino prst na okidacu! vrijeme reagiranja 0.23 sekunde!! Edited by Žiga |
|||
vlajster
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ti slobodno daj svoje lijevo jaje kome hoceš,meni ne treba. Zar si ti toliko naivan da misliš da govorim u svoje ime? Ja nisam majstor aikida i nikada ga nisam koristio ali sam ga vidio na djelu! To je jedna stvar a druga stvar je da 90% mulaca koji nose pištolj nemaju ga pojma ni koristiti a kamoli muda za to! Dobro sam upoznat sa stanjem u gradu i sa svim tim "mocnicima" i uglavnom su to kvazi-mafijaši koji se eventualno polupaju sa tacnama i pepeljarama i to je to,šanse da ce netko izvuci pištolj su gotovo ravne nuli. I da,u jednom klubu je jedan poznati majmun izvukao pištolj i šepurio se,nije se ni snašao i vec su ga 3 zaštitara dobro nalupala. U svakom slucaju da imam dosta iskustva s aikidom ne bih cekao ni sekunde dok neki neodlucni majmun maše pištoljem preda mnom. Onaj tko te hoce ubiti ubit ce te iste sekunde kada je izvukao pištolj,onaj tko te nije ubio odmah taj se boji i treba ga svladati dok te slucajno ne ubije. No to su ekstremni slucajevi u koje bi se upuštao da stvarno imam puno iskustva s aikidom kao što neki imaju,znam jednog covjeka koji ga prakticira jedno tridesetak godina i ne možeš mu prici ni sa macem. Dakle šanse da ce netko izvuci pištolj na tebe su MINIMALNE,jedino ako baš želiš biti kreten pa izlaziti sa tim "mafijašima" i prepirati se s njima pred narodnjackim klubovima. U stvarnom životu gdje 0.00š% njih ima pištolj za pasom aikido je vrlo koristan i držim do toga. |
|||
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ti se vlajster sa svima ovdje nešto svađaš... zašto?
|
|||
vlajster
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne svađam se ali ne shvaca me se ozbiljno...to što sam relativno nov na forumu ne znaci da lupetam gluposti i da sam neki "frajer". Eto obrisat cu profil ako vam toliko smetam
|
|||
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
@ Zoki
Daj pliz lokaj ovu temu, nema smisla da se prepiremo |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
mark
Cita FAQ Joined: 03 Listopad 2010 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dovoljno je pogledati MMA i odgovor je ocit.
Koliko ima prvaka u ufc-u a da su potekli iz aikida a koliko iz juda??? Judo vs. Aikido.... Definitivno Judo! Aikido vs izležavanje ispred tv-a... Aikido Borilackom sportu uvijek prednost ispred neke vještine Kao zakljucak i potvrda ovog svega gore iznad evo i par rijeci od legende MMA Bas Ruttena: http://www.youtube.com/watch?v=-k_uumIQšuk |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne kužim kaj se prepirete ko djeca, nema superiornije
borilacke vještine, ovisno o znanju pojedinca, vještini i snazi svaka može bit jaca od druge i bok, sve ostale tvrdnje su "moj tata je jaci od tvog". Puno je borilackih vještina , ali baš tradicionalnih vještina koje nemožeš vidjeti na sportskim terenima, zašto? zato jer je to borilacaka vještina , cilj, upotrijebi sve moguce da ubiješ, onemoguciš protivnika u slucaju da ti je život ugrožen i tocka, a to znaci puno u sportu nedozvoljenih tehnika, udaraca, svega i naravno da to nebuš vidjel na tv-u, a i velika vecina istinskih vrhunskih majstora borilackih vještina nema potrebu niti motiva da se šora za novac i prema tome nemreš uopce rec da je nekaj jace od neceg kad gotovo ništa i neznaš o borilackim vještinama. |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
MMA je najjaci, cista logika
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ti to prcaš sad il si ozbiljan?
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ozbiljan |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||
Neznam zakaj to misliš....opet ovisi o znaju i snazi.
Tipa uzmi stand up fightera i nekog pol-pol stand-up - parter, tipa Mirka prije koji je izvorno recimo tajlandski boksac bio u ranim danima . I zaljepi frajeru hihg kick il nekaj i kaj bus reko tajladski box je jaci od bjj recimo? GLupo je uspoređivat uopce vještine, ima ih toliko koje neznamo uopce, nebi se kladio da bi se recimo neki mma borac sam tak snašao sa nekim pravim kug fu majstorom ili nekaj tak di pod majstorom smatram ljude sa 20-30 godina svakodnevnog iskustva sa time, jer tu je puno, puno više znanja, tehnike, finti i svega nego u MMA |
|||
mark
Cita FAQ Joined: 03 Listopad 2010 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo nešto iz osobnog iskustva...
Da ne idem previše u detalje, aktivni sam sportaš, borac i redovito se natijecem u više borilackih sportova (hrvanje, grappling, bjj, amaterski u mma - nagodinu profi ako Bog da) E sad zašto ovo sve pišem... silom prilika jer je takav život prisiljen sam raditi vikendom odnosno redariti. Sve ovo što se spominjalo u ovoj temi i puno više od toga ja sam prošao, od potezanja pištolja, noževa, boca, pepeljara, kalaša... Hvala Bogu nikada nisam jace nastradao (osim par ožiljaka na glavi!) Kao prvo... ako netko nosi pištolj prva i osnovna stvar koja bi ti trebala biti na pameti je da to riješiš mirnim putem a ne neke kung fu fore otimanje utoke i sl. Specijalci u muriji to vježbaju po par sati dnevno svaki dan i to im je opet zadnja opcija! Drugo... time nisam ponosan ali mi nije ni žao, bio sam u puno tucnjava u zadnjih 6 godina koliko radim, nikad nisam nikoga nabio bez veze, uvijek mi je jednostavnija solucija smotati lagano polugu na zglob i ispratiti incidentnu osobu van. Stvar je u tome osim ako je prisutan element iznenađenja teško ce neka prosjecna osoba nekom velikom dripcu iz teretane smotati polugu... Tako da aikido protiv hrvaca, juda, boksa... Provjereno NE! I kao šecer na kraju... covijek sa kojim sam imao jednu od najtežih intervencija bio je judoka iz Italije Bruno Ivan Tomasetti top š0 na svijetu u judu. covijek je jak ko mazga! Ali i on je završio vani Borilacki treninzi osim fizicki ocvrsnu i borbeni duh u svima nama... Mene na svakom treningu lome psihicki i fizicki, isto tako i na natjecanjima... covijek toliko otvrdne da je to strašno što mislim da nije slucaj sa borilackim vještinama, teško da bi netko iz bilo koje vještine imao šanse protiv vrhunski utreniranog borca! ZAKLJUcAK: š. Kada netko ima pištolj ne izigravaj S. Segala - to su filmovi, đabe što ce ulica nositi tvoje ime kad tebe više nema (ul. D.Golika) 2.borilacki sportovi - uvijek prednost 3. Italija ima jake judaše (poslije smo razmjenili brojeve i nakon nekoliko mj. napravili trening ) 4. Sve što sam napisao je iz moga osobnog iskustva i to je moj pogled na te stvari te se nadam da nisam nikoga uvrijedio... ako jesam, nek se ljuti i misli da je u pravu dok ga neto ne razuvjeri. za kraj edukativni video br.2 http://www.youtube.com/watch?v=polQLQNl3G4 |
|||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |