Odlucila sam... |
Post Reply | Page <12345 10> |
Author | ||||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
moze.. kad stignes posalji.. sad imam vremena.. zasnji ispit danas rijesen :)
|
||||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
moj današnji menu je katastrofa... oko 9h - posni + šnita raženog kruha + 2 šnite šunke i onda ništa do 16h.. bila sam na faxu.. prvo pisali ispit, pa onda morali biti u dvorani dok ih prof. ispravi..a nas bilo oko 40 pa dok je usmeni bio.... eto...u 15h došla kuci! Za rucak sam pravila integralne špagete i dinstano mljeveno pilece meso + zelena salata e,da...i milbona posni je odliiican od sada samo njega kupujem... E,sad...nek mi netko objasni koja je razlika izmedju obicnih špageta i integralnih...u okusu nikakva... u cijeni ogromna Edited by Slavonka23 - 28 Veljaca 2012 at 21:51 |
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
u vecoj hranjivoj vrijednosti kod integralnih, više vlakana, a time i sporijem ulasku glukoze u krv., odnosno dužem osjecaju sitosti nakon obroka jer nema naglog crasha energije zbog podivljalog inzulina kao poslije bijelih stvarcica.....pa biraj Ako ceš vec nekad kombinirat obicne špagete bar pola kolicine zamijeni sa povrcem...zelenim lisnatim...i obavezno uz neki izvor proteina...po mogucnosti u prvom dijelu dana. |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hvala
a dobro...ionako mi ono pakiranje od 500g bude za 5x a to znaci skoro pa mjesec dana ja ne znam jel moj orbi divlja ili je stvarno istina da je on sada za 25min vježbanja...5km...pokazao -400kalorija?! Malo mi je to puno... ja se uzdam u te brojcice...jer ih je cisto lijepo vidjeti hehe Edited by Slavonka23 - 29 Veljaca 2012 at 00:02 |
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ne uzdaj se previše, a i malo mi se previše to cini, mora da si vraški tempo imala Izmedju ostalog, utrenirano tijelo ce trošit više od neutreniranog, a i cim ti se tijelo malo adaptira na isti trening trošit ceš manje nego na pocetku..nisu uvijek iste brojke......ne opterecuj se toliko s tim brojkama, samo se aktiviraj što više tokom dana
|
||||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pa ono... opterecenje je bilo skoro na max... a brzina koliko sam pratila od 16-20km/h
|
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
cestitam! Sad možeš navaliti na trening!!! |
||||
LiveStrong
|
||||
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hvala
ne znam jeste vidjeli onaj program Yourself!Fitness...tj. Maya s njom sam prije vježbala jedno vrijeme... bome izmori... što mislite o tome? |
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Iskreno, prvi put sam cula za to i sada sam malo pogledala na google i vidjela da vec postoji i tu tema YFitness.
Možda netko više zna i da je probao.. Edited by zika - 29 Veljaca 2012 at 16:29 |
||||
LiveStrong
|
||||
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pozdrav svima... evo ja sam se jutros izmjerila... i ostala sam totalno zbunjena... za razliku od prošlog mjerenja vaga pokazuje skoro +1 kg a cm su se smanjili... kako je to moguce 24.2. struk: 116cm bokovi: 120cm kg: 109 27.2. struk: 113cm bokovi: 112cm kg:108 01.03. struk: 109cm bokovi: 111,5cm kg: 108,8 |
||||
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
To je odlicna vijest,znaci da si dobila nešto zdrave mišicne mase a istopila koji cm masnih naslaga.Pokušaj se vagati odmah ujutro,kasnije naravno težina varira što zbog unesene vode i hrane,a mjerilo da ti bude metar ne vaga.
Edited by Igor - 01 Ožujak 2012 at 11:42 |
||||
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
okeee...hvala...vec sam ju mislila tresniti o zid
|
||||
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
današnji menu:
Dorucak: kajgana od 2 jajeta + tuna + 2 šnite raženog MO: šaka kikirikija i malo posnog Rucak: piletina (oko 10dag) + pire od 2 srednja krumpira + 10 dag dinstanih gljiva Vecera: posni + neštoo a od vježbi: 20min orbi na najvecem otporu... brzina je bila oko 20-24km/h, 6,6km = -400 kalorija... na vecer cu vježbe neke... jer se sad ne mogu ustati ni na wc Edited by Slavonka23 - 01 Ožujak 2012 at 17:47 |
||||
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ljudi su poceli primjecivati da sam smršavila...happy sam
Jutros sam skoro zaspala na predavanje...tako da nije bilo nikakvog dorucka.. skoro sam umrla od gladi... pa sam si pod pauzom u nekom sandwich baru uzela topli sendvic - piletina, zelena salata, rajcica i malo ketchupa... jedino što nije bilo odbro je somun od bijelog brašna...al dooooobro |
||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Danas sam i ja tako! Živio tostirani sendvic s puretinom u Dubravici
Drago mi je da se bolje osjecaš i primjecuješ razliku, samo tako nastavi! |
||||
LiveStrong
|
||||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Zašto se važeš svaka 3 dana? Što cešce vaganje - cešce fluktuacije. Ima još štošta u tvom tijelu osim masnih naslaga, znaš?
Hmmm morat cu te ispravit malo Misliš da je tako lako dobit 1 kg ciste mišicne mase, uz ovakav light trening, premalo kalorija i još jednoj ženi? Noup, problem je prije u precestom vaganju i fluktuacijama u težini koje se dešavaju iz dana u dan zahvaljujuci vodi, stanju glikogena, stanju u crijevima, možebitnom ciklusu, odnosno zadržavanju vode radi toga itd,itd....
Super Samo pametno jer mi još nekako klimavo jedeš
nije doooobro 1. greška - preskakanje dorucka, 2. greška - bijelo pecivo...znaš i sama, šta da ti govorim :) Planiranje obroka dan unaprijed - i takve stvari se ne mogu desit, ni slucajno....ok? Cuj, sve je na tebi, tvoj izbor, ja samo govorim što je najbolje ;) Edited by Gym_girl - 05 Ožujak 2012 at 22:01 |
||||
||||
Post Reply | Page <12345 10> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |