Odlucila sam... |
Post Reply | Page <1 78910> |
Author | |
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa evo odg ti je Loli, zobene, sa malo mlijeka, jogurta, možeš ubaciti malo suhog voca, ili npr. šumsko voce, ili skuhaš u mlijeku i dodaš kakaa smanjne masti, malo natrena.... i tako... kombiniraj... igraj se... Bilo bi dobro uz taj obrok pojesti i neke proteine, npr. posni sir. Ali ok...ti si pocetnica, budeš polako ;)
Nemam pojma kakva ti je ta šunka i kruh, ali ako je šunka masna i kruh bijeli, to je klasican junk ;)
Edited by dalila - 29 Ožujak 2012 at 20:14 |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa pišem vec neko vrijeme da jedem raženi kruh i purecu šunku i uz to jogurt...to je sasvim ok dorucak.. sa zobenima vec za 3h budem gladna...a to si ne mogu priuštiti...
|
|
Roozha
Cita FAQ Joined: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
Necu puno mudrovati, ima dovoljno stranica, a i Gym Girl je jako dobro sve objasnila!
Samo sam svratila da ti pruzim jos malo podrske hehe. Samo nastavi! |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa za neka 3h bi treebala jesti ovako i onako...ako uz zobene pojedeš posni, neceš biti gladna. A taj si sendvic onda pojedeš u pauzi... npr. Ali ako tebi ne pašu, ne pašu. Opcenito je bolje od tih šunkica da jedeš konkretno meso, a one bi se trebale naaci na meniu ponekad.
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
e, pa ne mogu jesti kad hocu... zato sam i rekla da si ne mogu priuštiti biti gladna za 3h...
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Otkad do kad ti traje ta obuka? 9 h do 17h? I imaš 2 pauze po 20 min? Sooo...what's the problem? Pojedeš ujutro što bolji obrok, cak nebi bilo loše posni sa nekim uh-ima (zobene, kruh) kako je rekla dalila (ja inace cesto kombiniram šunku, posni i kruh). Onda imaš pauzu u 11? Eto , super...spremiš si neki obrok kojeg je lako nosit. Kako kaže dalila, što tu nebiš složila neki sendvic umjesto ujutro pa ujutro pojela zobene? Vecer prije ili ujutro si ispeceš komad mesa (ili meso zamijeniš tunom), staviš malo salatice ili tako nešto i 2 fetice kruha....ako ti je vec bed nosit u posudici. Ili ono što ja znam napravit kad mi je negdje gužva za jest i moram bit brzo gotova - smiksam si u mikseru zobene, jogurt, whey i cimet (ok, nemaš whey pa smiksaj ovo ostalo, možeš i posni dodat da si malo proteine povecaš), staviš u posudicu i pojedeš u sekundi. Mene je to spasilo kad sam radila na referendumu za EU pa nisam baš imala vremena za jest jer su ljudi stalno navirali - trebala mi je cijela minuta da posrkam to I onda opet pauza, negdje oko 14h? Vrijeme za drugi planirani obrok ;) Posni ili 3 dcl jogurta i neki orašasti plodovi, npr. bademi.....ili jabuka recimo ako biš tu kombinaciju. Ili opet, meseko neko, povrce i malo maslinovog.... dodješ doma i dalje spremaš kako ti odgovara.... ...gle, sve se može uz planiranje i ne obaziranje na glupave poglede i komentare drugih Ili ako ti je vec bed nošenje svih tih proteina, bar si uzmi šakicu badema i to drmni negdje izmedju Inace, nije sad ne znam koliko nužno uvijek jesti svaka 3 h...bitno je samo da se u preostalim obrocima ne prejedeš i da se ne razgladniš u velikim pauzama od 5-6 h pa ne možeš stat jest....tu je bitno nac neku ravnotežu i ustalit jedan tajming koji tebi odgovara i donosi ti rezultate. Edited by Gym_girl - 30 Ožujak 2012 at 01:03 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
jaja su jako zasitna, ali i puna lošeg kolesterola. :/ no ja si ponekad priuštim specena na oko ili kajgana... imat ceš dobar izvor proteina, al i masti, ne znam, može i taj zdravi kruh. i neka vocka, npr. citrus bi dobro došao kao izvor C vitamina koji se automatski apsorbira i troši pa nam treba tokom cijelog dana u dozama, pogotovo ako se baviš sportom malo intenzivnije. ja popijem iscijedjeni sok 1 grejpa - prva stvar ujutro.
mama me neki dan pitala "sa cim ga piješ, sa šecerom i vodom?"
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nema straha od kolesterola Možda se odredjeni ljudi sa odredjenim problemima trebaju pripazit ali ovako nema straha...ja jedem cijela jaja i to jako cesto, na odredjene periode i svaki dan....i vadim cesto krv...i ne samo ja, ima dosta primjera...tako da...samo se kontrolirajte i bit ce sve ok
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
ok, hvala, super! jedino za žuc?
a imam pitanje nevezano za dorucak, hahaha. idem van i dalje i popijem alkohola tu vecer, dakle nikad cešce od jednom tjedno. to je vec dovoljno cesto. e sad ne znam koliko time nazadujem u svom cilju - redukcije masnog tkiva i postizanje bolje mišicne mase?
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
ne stignem baš cesto pisati... jer radim po cijele dane
uglavnom... trenutno sam na -6 kg |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
super... samo naprijed....
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja svaki dan 3 cijela jaja... Moram ici provjerit kolesterol bome..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
ufff.. ovaj uskrs me dotukao xD
nije se ništa vratilo... ali sve stoji na mjestu noooo dobro, idemo dalje.. danas je zadnji dan brljanja.... od sutra se vracam na staro... sada sam se vratila iz šetnje.. 16km |
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
Kupila sam prije tjedan dana zobene... OPET... i rekla sama sebi da nema drugog dorucka dok se ne naviknem na njih...
I tako... sad ih cesto jedem za dorucak... navikla sam se na taj cudni okus... |
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
frendica i ja smo krenule trcati... svaki drugi dan... sat vremena...trcimo koliko možemo, pa hodamo...
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
Dobile smo po prstima zbog trcanja...jer kažu, nije dobro zbog zglobova... pa smo se prebacile na hodanje...svaki dan... evo danas smo prešle nekih 15km... U jelovnik sve cešce ubacujem ribu... oslic, aljašku kolju... Zobene sam cak i zavoljela i jedem ih svako jutro... 4dl mlijeka 0,9%mm + 60g zobenih...
Danas: D (oko 10h) - 3dl mlijeka + 60g zobenih R (14h) - pire (oko 50g) sa malo mlijeka + aljaška kolja (oko 200g) sa grill tave + miješana salata MO (oko 17h) - šnita raženog kruha i par šnitica purece šunke V (oko 21h) - tuna iz konzerve + posni + salata |
|
Post Reply | Page <1 78910> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |