cokoladni muffin s trešnjama (M) |
Post Reply |
Author | |
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Travanj 2010 at 22:23 |
Sastojci:
Nutritivna vrijednost 39UH / 39P / 9M Ovaj recept mi stoji na kompu vec duže vrijeme i nikako da ga probam, ali ja jednostavno neznam napraviti kolac nikad mi ništa nije uspijelo tako da se ne usudim |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo bi moglo biti odlicno
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
super, ja bi samo bademe makla
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
mljac ali.... muffin? po cemu je ovo muffin? aha staviš ga u košaricu pa u mikrovalnu? bez poklopca? na koliko stupnjeva?
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gymka pa mislim da tih 4 cajnih žlicica nije puno, ali svakako može i bez toga.
chaxy pojma nemam ja nisam baš na ti s kolacima, taj recept sam iskopao davnih dana i cuvam ga a nikako da isprobam. da staviš u onaj kalup od muffin-a i mislim da na mikrovalki staviš na najviše pošto je 2 min mislim da je neki prosjek mikrovalki 800 - š000W ak se varam nek me neko ispravi. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |