ON serious mass i Weider creatin monohidr |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam pio 2 x dnevno.. ne sjecam se po koliko grama.. ali paket mi je trajao 20 dana.. tako nesto.. I osjecaj mi je bio kao kad pijes efedrin..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
www123
Viden/a u gymu Joined: 24 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
haha pustimo ECA jer ta tema je jako osjetljiva.nebi htio da neko ide probat pa da se uništi
|
|
Celebi
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma znam da se o kreatinu vode rasprave.. .Ali bas zbog toga
je jednom pocetniku kosto sam ja tesko da shvati sta mu je najbolje... Neko kaze treba punjenje, neko kaze ne treba, neko kaze 4 puta po 5 gr, a neko samo 5 gr dnevno... Tako da t omalo covjeka zbuni.. Sto se licno mene tice, vjerovatno cu uzimat 5 gr dnevno, i to iz dva dijela (ujutro 2.5 i poslije treninga 2.5 gr) kako sam i napisao.. Pa pokusati.. Nebi volio da se napusem pa da za 2 mjeseca spadnem totalno.. |
|
www123
Post Options
Thanks(0)
|
možeš probat ali nemoj onda pit mljeko ni kavu dva sata prije ni poslije kreatina
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
sasvin logicno davore s obzziron da kad 5gr dnevno uzimas treba puno vise vremena dok se misici ne zasite ka kad imas punjenje,ja isto neman neke ogromne rezultate,ali nesto vise snage se osjeti,sad cu jos ovaj misec uzimat onda cu š0ak dana stanku napravit tek tolko da se organizam malo ocisti |
|
Celebi
Post Options
Thanks(0)
|
A u dane kad se ne trenira moze li ujutro na prazan stomak
kreatin sa vodom... Ovih 5 gr.. |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
radje nemoj na prazan stomak
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
koliko ja znam to nema nekakvog ucinka ipak Monohidrat bi trebao raditi svima, u povecanju energije barem, to što ljudi tumace djelovanje kreatina po navlacenju vode je notorna glupost! monohidrat je dovoljno povoljan da ga svi mogu probati! što se korištenja tice najbolje je 5 - š0 grama (ovisno o kilaži - kolicini mišica) svaki dan a na dan treninga u pwm - sve ostalo filozofiranje je nepotrebno |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
www123
Post Options
Thanks(0)
|
nisi kužio šta sam napisao i zašto!!
kofein je diuretik i on izbacuje tekucinu iz tjela a kreatin je zadržava zato ne idu zajedno |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zato pijes to s ciljem da kreatin te ne napumpa
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, tijelo upravo tako reagira, popiješ kavu, cistu crnu ali bez mlijeka da ne bi zahebo kreatin i recimo ispišaš ili iznojiš 0.5dcl vode i sad hebiga, ti rokneš kreatin i taman vratiš tih 0.5, zato je uvijek dobro imati na umu kad se rokaš kreatinom - 3x više kreatina nego kofeina i stvar riješena, tak da bar malo vode zadržiš u sebi jer hebiga, kofein te isuši. I da, ako nisam napisao oprostite, kreatin je zakon! |
|
lacko_gym
Cita FAQ Joined: 23 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, tijelo upravo tako reagira, popiješ kavu, cistu crnu ali bez mlijeka da ne bi zahebo kreatin i recimo ispišaš ili iznojiš 0.5dcl vode i sad hebiga, ti rokneš kreatin i taman vratiš tih 0.5, zato je uvijek dobro imati na umu kad se rokaš kreatinom - 3x više kreatina nego kofeina i stvar riješena, tak da bar malo vode zadržiš u sebi jer hebiga, kofein te isuši. I da, ako nisam napisao oprostite, kreatin je zakon! [/QUOTE]ja sam dobio dojmove od par ljudova da baš i nije tak dobar, tj. rekli su mi da je bolje da ne trošim to, dosta mi je whey, bcaa i vitamini |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
ja nepijen kavu skoro nikako i nikakvu,nekad tu i tamo u kaficu i to je to pa me puca za kofein kad ga ne unosin
|
|
Celebi
Post Options
Thanks(0)
|
Mozel samo jos jedan savjet... Prodavac mi je dole rekao da
kreatin obavezno pijem prije treninga pola sata, jos kad sam ga pito kad da ga pijem, ono nasmijo mi se koda sam glup, i reko naravno prije... Sad ja opet nisam siguran, jeli prije ili poslije treninga? ????? |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
reci mu neka ti pusi k. vecina ga pije poslin treninga u pwm,neko popije pola prije pola poslin treninga,ima neki kreatin koji se pije prije nesto od scinteca san vidija kao taj kreatin prije,a whey poslin.ali ako stavis 5g kreatina u pwm neces pogrijesit
|
|
Celebi
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ja pijem vec tri dana po 5 gr poslije treninga, ali eto
rekoh da provjerim jos jednom.. Ma nije on tega u zivotu vidio, ali eto... |
|
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |