ON serious mass i Weider creatin monohidr |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa ja ga vec skoro 2 miseca pijen 5gr u pwm
|
|||
Celebi
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kako te pogodilo... jesi li zadovoljan??
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja i dalje ne vidim smisao piti kreatin svaki dan 5g.. bolje odradit pravo punjenje i odrzavanje.. puno bolji efekat..
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
osjeti se pomak na snazi,a masa onako malo nista znacajnije samo to me i briga nisan se napuva vode |
|||
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
dosta vremena nisam ni ja bio siguran da li se smije mlijeko piti unutar sat dva oko konzumacije kreatina. govorilo se da ne smije. ali sam dosta o tome proucav ap po netu i raspitivao se kod nutricionista i po najnovijim saznanjima ne utjece negativno na kreatin. osobno smatram da je kreatin super stvar, i koristio sam ga usporedno sa mlijekom i bilo mi je isto kao kad sam ga pio bez mlijeka. |
|||
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A ja cu sada kreatin dok sam na dijeti.. Nek tezina pada.. samo malo snage treba vise, posto malo hrane unosim |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
skužio sam ja tebe, i nakon ovog posta, opet bi ti napisao isto no thorn je rekao vec pa.. |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
www123
Viden/a u gymu Joined: 24 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
www123
Post Options
Thanks(0)
|
||
šta se tice kreatina i mljeka opet baljezgate gluposti.
NIJE DA JE ZABRANJENO,ali SMETA ,srazlogom da u mljeku ima kazeina i on ga jednostavno usporava,i zato sam napisao da netreba pit skupa vec da je dobro da prođe bar 2 sata. |
|||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
imaš kakav dokaz ili? |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||
www123
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dokaz mi je sastav mlijeka i moje dugo godišnje iskustvo.
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
mislim na dokaz da je apsorpcija kreatina smanjena u interakciji sa kazeinom! oprostit cete mi, gospodine što ispitujem ali pošto neznam tko ste i što ste neznam ni kako shvatiti vaše iskustvo! Da ne spominjem da iskustvo u ovom slucaju malo vrijedi jer su razlike dosta velike od osobe do osobe i ovise o više faktora |
|||
|||
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
mislim da nije tu u pitanju kazein i usporavanje apsorpcije. kazein ce se sam po sebi sporo apsorbirati ali ako si mlijeko uzeo sa kombinacijom jednostavnog šecera inzulin ce jako porasti bez obzira na prisustvo kazeina i on je odgovoran za dobru apsorpciju kreatina što je dokazano brojnim istraživanjima i studijama. stoga kreatin -kazein ( odn mlijeko) kombinacija koja može ici. |
|||
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
|||
www123
Post Options
Thanks(0)
|
||
krivo si procitao majstore!!
nije samo to upitanju da ga usporava vec u mlijeku i sokovima koji imaju limunsku kiselinu kad se uzima sa kreatinom on reagira ne te spojeve i nastaje CREATININ novi spoj |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
E aj molim te još malo prosipaj bisere koje procitaš na heliks.hr-u Hodajuca reklama wtf |
|||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |