Onesvjestio se od napora - deadlift |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Lipanj 2010 at 14:35 |
Lik se lagano onesvjestio nakon deadlifta - Video link
Ako vam se nikada nije prispavalo ili nikad niste zjevnuli nakon cucnja, mrtvog dizanja i sl. - onda niste dobro odradili vježbu! Jel vam se to događa kad? Meni se nakon cucnja (nakon krace pauze netreniranja), kojeg obicno izvedem pri kraju treninga snage, zna zijevati i samo bi legao...onda mrknem whey + glukozu i onda sam svoj i svjež To je samo još jedan dokaz da smo mazohisti! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidio vec prije, no comment
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kud baš pade na bucice
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Glavom o bucice...
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
cudan mi je taj video. Prvo vikne, pa pada, a ovaj dalje
potpuno indiferentno snima... |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma sve namisteno,napokon neko shvaca ka i oni kad je utegon razbija akvarija Edited by zmaj |
|
PoleDancer
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
au da...stalno...i onda imam osjecaj ko da mi trening nije bi dobar...a svojih par pokusaja na pilatesu bolje da ni ne spominjem..skoro sam umrla od zijevanja
|
|
Work, work, work, work!
Work, work bitch, you better work! |
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
nakon što sam prvi put radio mrtvo, bio je petak, i trebao sam u subotu na neku feštu, al sam cijelu subotu i dopbar dio nedjelje odležao u krevetu
bila pregadna upala |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |