opet problemi |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
gym,i od debljanja i od tih trbušnjaka (mada nisam tocno te kose trbušnjake radila) za š. obrok-jel mogu i dalje omlet od 3 jaja i sira? to mi odgovara bolje,ne podnosim više kruh,peciva i sl. hvala bogu! za jabuku nema problema-budem je vec sutra nosila u školu a za 3.-to ti je zapravo onaj tipican mamin rucak: grah,sarma,rižoto itd..pa nemogu baš utjecati na to. budem se onda za taj jutarnji još ranije budila,pa cu uspit 40-45min odradit. hvala! |
|||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
||
zašto ne izolacijske? |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
evo ponovit cu:
zato što treniranjem prsa djelujete samo na mišice a ne i na ostatak grudi, znaci nikako ne poboljšavate izgled niti cvstocu grudi, dapace samo možete narušite oboje - što je izraženije što su grudi manje! Izravan trening prsa kod žena se radi samo ako sport to nužno zahtjeva |
|||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
||
ok! nisam baš prvi put skužila na što se taj post odnosi al sad je ok! |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nema problema
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Iluvatar, imas neki doobar program za noge?? jer ja moram ojacat dio oko koljena.. napuknuti su mi ligamenti i prakticki da otrcim sprint, propalo bi mi koljeno jer misici nisu dovoljno jaki da drze to..
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nemam složen program sad ali bilo bi dobro da svakako ukljuciš puni cucanj - ali moraš paziti da je tehnika jako dobra, cucnjeve na jednoj nozi, vožnju bicikla i plivanje ako imaš gdje
važno je kod svih vježbi da kreneš polako i obracaš puno pažnje na progresiju, da se ne zaletiš i još više ozljediš |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Moj frend ima slicnih problema s koljenom i naravno da izbjegava sve vrste mrtvog, cucnjeva i slicnih pokreta..eventulno nešto malo ekstenzije, fleksije i prese odradi tj samo sprave al nije to to. ako ne osjecaš bol dok izvodiš cucnjeve i ostale vježbe za nogu slobodno ih radi ali dakako - kao što illy kaže striktna forma je najbitnija, malo kg, dosta ponavljanja, dosta koncentracije. |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
press i ekstenzija su kudikamo gori za koljena od cucnja (doro izvedenog) |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a ono.. dok radim cucanj ne osjecam bol..radim duboki cucanj.. mogu recimo sa jedno 50kg..dalje od toga nejde.. fleksiju sa 40kg i ekstenziju sa 40kg.. i tu se ne micem..na lijevom koljenu mi je puknut cijeli prednji krizni, trebao sam ici na operaciju da mi ugrade neke vide itd.ali su rekli da ovako mogu nastavit zivjet i sve, jedino da nemogu aktivno sport.. a na desnom sam bio na operaciji, napuknut je..kazu da je to dovoljno cvrsto..
a imam doma biciklu.. moram je pocet vozit.. trcanje mi ipak malo tesko za koljeno... probat cu skinut kile, onda bi mi lakse bilo sve radit. |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma..ne moš ti objasnit njemu. Vec sam pisao u par navrata o toj njegovoj tvrdoglavosti al jbg..sam navodim kao primjer krivo odabranih vježbi. + k tome što je cucnjeve i mrtvo "teško" za radit - "pussy wanna be bilder" sindrom znam i sam kad recimo radim ekstenziju da mi ubije koljena..baš neprirodan pokret. |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
hmm..a ekstenzija je najbolja sprava za misic iznad koljena, sto ne??
ja imam doma one utege za zavezat oko zgloba na nogama, pa cu i to stavljat, pa dizat noge dok lezim.. a dok sam bio kod fizioterapeuta, rekao mi je da je duboki cucanj inace smrt za koljena.. da je dovoljno raditi do kuta od 90 stupnjeva.. znaci kao kad sjednes.. da misic isto radi ko i kod dubokog cucnja, ali da koljeno ne pati u ovom slucaju.. |
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ext je goli sh*t.
Ja ne mogu vjerovat da jedna strucna osoba, koja bi trebala znat malo više o tom podrucju, može reci takve gluposti. Tek onda kad se zaustavljaš na 90 stupnjeva koljena pate više nego kad odeš u duboki cucanj il bar probiješ paralelu. Samo gledaj na to šta je prirodnije. U to se može uvjerit svatko sa malo boljom tehnikom i s više iskustva. |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hehe pa nema ništa loše u kruhu, samo u pravo vrijeme .... ma možeš omlet, super... uu da vidiš kako sam ja utjecala na svoje ruckove, sad svi jedemo zeleno e ajde, probaj bar tih 40 min odradit..a i uvrstit par vježbica tipa cucnjeva, iskoraka, sklekova..sve ono što možeš doma napravit a što ti nece puno vremena oduzet..napraviš to u pauzi od ucenja |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
slažem se, doslovno se osjeti kako se sile odozdola i odozgora spoje u koljenu kod parcijalnog cucnja, kod punog cucnja to nije slucaj |
|||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
||
sa nekim opterecenjem ili bez? bit ce onda 6x40min kardia! |
|||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |