Opet Skviki.. |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imaš punu potporu svih nas fitovaca, nemoj se brinuti to se svima nama dogadja da vaga ne mrda pa i par mjeseci.
Mjeri centimetre pogledaj u ogledalo i samo se drži plana i programa. Sretno i javljaj nam se |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma skviki možda samo teže kosti :)))
Javljaj rezultate imaš podršku od svih nas :DD!!! Biti ce to rezultata samo daj si vremena!!! :)))))) |
|
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma teže kosti my ass
fakat me to nervira kaj vama vaga zna ne mrdati po par mjeseci??? fakat? |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
stagnacija svima dodje samo te to ne bi trebalo toliko jako deprimirati nego je to znak da nešto pocneš mijenjati i polako eksperimentirati sa svojim tijelom.
Manje kalorija, cikliranje UH, više treninga, više kardia ... izabereš nešto od toga i malo probaš |
|
MicaMaja
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni se u jednom trenutku, kad sam pocela ozbiljno trenirati povecala tjelesna masa a centirmetri su mi se smanjili
Ono što je bilo jako dobro je to da me moja trenerica upozorila na to i izmjerila mi je postotak masti u tijelu prije i nakon cca 3 mjeseca, pa sam eto bila sasvim OK s time :) nego, ima jedna dobra poslovica, vidjam ju po netu, ide otprilike ovako: "Ako odustaneš to je siguran neuspjeh, a sve dok nastavljaš imaš šanse i da uspiješ"... Drž se i ne odustaj :) |
|
malenaa
Cita FAQ Joined: 09 Listopad 2012 Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
sretnooo
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja se ne opterecujem vagom baš previše....:P
|
|
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
hvala svima na podršci i lijepim rijecima.... sljedece vaganje i mjerenje 20.6. pa cemo vidjeti :/
dršte fige :( Edited by Skviki - 02 Lipanj 2013 at 19:49 |
|
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
Dragi moji
eto mene opet. Danas se vagala. Vaga kaže 78 kila. Jedna kila ode dolje (i dalje presporo ako mene pitate) evo mjera lijeva nadlaktica: 33 cm (bilo 33,3) prsa: 102,2 cm (bilo 103,6 cm) struk: 86 cm ( bilo 85.5 cm)...kak je ovo sad vece????? trbuh (jastucici): 100,4 cm (bilo 100,5 cm) guza i bokovi: 113 cm (bilo 112 cm)....???????? ispod guze i bokovi (valjda su i to bokovi... ): 106 cm(bilo 109,50 cm) lijevo bedro:65,80 cm (bilo 65.50 cm) ???? lijeva natkoljenica:44,6 cm (bilo 44 cm) ?????? lijevi list: 40.5 cm (bilo 37,4 cm) ???? lijevi gležanj:25 cm (bilo 25,1 cm) sad ja ovdje ništa ne razumijem!! |
|
fit93
Cita FAQ Joined: 31 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moj savjet, ostavi se vage i centimetara, uživaj u treninzima, nastoj se opcenito bolje osjecat u svojoj koži.
|
|
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
ostavi se vage i centimetara?? ne znam jesi li vidio ali tu pišem jer pokušavam skinuti kilograme i obujam .. i malo je obeshrabrujuce kad vidiš da se vracaju a ti se ubijaš |
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
baci vagu,baci metar!!
baci i ogledalo |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
kaj je vama ljudi?
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
kaj bi nam bilo,sretni smo i zadovoljni i uživamo u životu!
a kaj je tebi? |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
pa meni je to da sam tu došla napisati u cemu je problem jer zaista ne kužim ove centimetre sad. uopce mi ovi postovi tipa "kaj te briga baci vagu i metar" ne trebaju. |
|
fit93
Cita FAQ Joined: 31 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mada, promjeni trening, uzmi pauzu, bitno je i cijelo psihofizicko stanje, pogotovo ako je došlo do blokade, možda da probaš sa cheat mealom, nešto promini da ubrzaš metabolizam... https://www.fitness.com.hr/mrsavljenje/savjeti/Kako-ubrzati-metabolizam.aspx
|
|
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |