Opet Skviki.. |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | ||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
teško je relax... kad ocajnicki želiš to sve maknuti :/ enivejz novo vaganje i mjerenje je 5.7. bumo vidli... |
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
danas 76 kila ...
mjere opet nisu normalne ... ja to nekaj krivo radim... |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
MOžda uopce ne mjeriš na istim mjestima : mjeri struk oko pupka, pa nekih 3cm dolje i uvijek tako, te dve vrijednosti, mjeri natkoljenicu npr. 15cm od koljena i uvijek tako, plus. onaj najdeblji dio, skroz gore, list mjeri po sredini uvijek... bokove tocno na sredini...i uvijek isto :)
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa to je -4 kg u niti 2 mjeseca, skoro si na pola puta Što je sa mjerama, ti se da napisat? Kakvo je stanje sa odjecom, kakvom ti sebe vidiš? Dobro dalila kaže, lako je zbrljavit to mjerenje. Kako jedeš uopce? Treniraš? |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo mjera
lijeva nadlaktica: 33,6 cm (bilo 33 cm) prsa: 102,7 cm (bilo 102,2 cm) struk: 87,5 cm ( bilo 86 cm) trbuh (jastucici): 99,2 cm (bilo 100,4 cm) guza i bokovi: 113,4 cm (bilo 113 cm) ispod guze i bokovi (valjda su i to bokovi... ): 108,3 cm(bilo 106 cm) lijevo bedro:63,60 cm (bilo 65.80 cm) lijeva natkoljenica:44 cm (bilo 44,6 cm) ?????? lijevi list: 40.1 cm (bilo 40,5 cm) ???? lijevi gležanj:24,5 cm (bilo 25 cm) nekaj sam morala zbrljaviti u mjerenju jer je ocito da je pomak ... @dalila pa ja se trudim mjeriti na istim mjestima al valjda nekaj fulam.. ne znam @gym_girl - s odjecom je super... sve je vece na meni. ja sam si vizualno mršavija. vidi mi se i u licu. ljudi primjecuju promjenu vec 2 tjedna nisam rolala .. nije mi bilo dobro .. neke vrtoglavice gadne ali planiram za koji dan nastaviti istim tempom... 5 x rolanje u tjednu što se hrane tice - nekad zbrljavim al se uglavnom držim prehrane.. voce i povrce, piletina, variva, voda, cajevi ... kruh, tjestenina i krumpir maksimalno izbaceni..tu i tamo se nadju u manjim kolicinama |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ok, ovo su tvoje prve mjere: prsa: 106 cm (imam velike grudi, da ) struk: 88 cm trbuh (jastucici): 101 cm guza i bokovi: 117 cm ispod guze i bokovi (valjda su i to bokovi... ): 111 cm lijevo bedro: 68 cm lijeva natkoljenica: 48 cm lijevi list: 41,50 cm lijevi gležanj: 27 cm Jel vidiš sad promjenu? Cuj, cini mi se da ti to dosta napamet radiš, što se prehrane tice. Vrlo vjerojatno i jedeš premalo, ovaj manjak UH-a ne nadoknadiš sa ostalim, gotovo sam sigurna da imaš premalo proteina...i sveukupno premalo kcal, te da ce ti biti sve teže napredovati tako - a i sa svim tim vrtoglavice koje imaš uopce nisu cudna pojava. Ako ti se da, napiši nam primjer 3-4 dnevnih jelovnika da vidimo kako tocno to izgleda, nemoguce je išta zakljuciti iz ovih nabrajanja.... I dalje samo rolaš, ništa druge vježbice? |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |