Optimum Nutrition 100% whey gold standard |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
u hrvatskoj kupujem vitamine i minerale. volim hrvatsku i kupovati hrvatsko i u hrvatskoj, ali ako je nesto 50% jeftinije negdje, a ja sam u minusu 10000 kuna, jer je to hrvatska realnost da smo svi zaduzeni, zasto da ne usparam ogromne novce kupovinom vani?
ja bi bio najsretniji da svi, ali bas svi kupujemo vani. ne samo proteine, nego i hranu i robu, da nasa vlada konacno shvati da smanjenjem nameta omogucuje da trgovci smanje svoje cijene, a time se i poveca prodaja, sto posljedicno znaci vise novaca od PDV-a i vise novaca za drzavu... ali, dok nas vode idioti, necemo to gledati... od ON.a kupujem i casein. Edited by Zoki - 16 Veljaca 2013 at 11:38 |
|
boris1984
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedno pitanje! Pijem spomenute proteine i cine mi se jako dobri...pitanje je:dali ima ikakvog lose utjecaja na proteine ako ih zamijesam doma prije treninga i oni tako stoje u torbi sat i pol pa ih onda popijem ili da ih mijesam odmah poslije treninga i odmah ih popijem...nadam se da ste shvatili pitanje....:) hvala
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ti možeš staviti mjericu proteina u shaker / bidon pa u teretani samo dodaš vode i eto ukusnog shakeaa.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
mozes ili kuci ili u teretani sat vremena nije bitno,nece se nista desit,samo pazi da nije kreatin unutra jer navodno vec nakon 10 minuti u vodi se pretvara u kreatinin
Edited by Zoki - 16 Veljaca 2013 at 11:38 |
|
boris1984
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala decki...mislim da nema u ovom kreatina...
|
|
Rekreativac
Cita FAQ Joined: 30 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sinoc sam kupio Optimum Gold Whey sa ukusom banane. Nikad nisam bjezao od neukusnih obroka ( bilo da su suplementi ili hrana ) ako znam da je to za moje dobro, ali moram reci da me bas iznenadilo koliko je ukusan ovaj Whey, mogao bi ga u kaficu umjesto soka piti. Takodjer odlicno se rastvara, prije sam pio Whey od EAS-a, Muscletecha ( Hardcore ) i Nutrabolicov ( doduse ovaj je bio kazein ) i svi navedeni su ostavljali grudvice oko kojih bi se morao malo vise potruditi da ih rastvorim, Optimum-ov skoro pa nisam trebao ni promijesati. Odlican protein, mene je u BiH izasao 50 eura od 5LB |
|
deejay
Viden/a u gymu Joined: 10 Veljaca 2012 Location: cerna Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
koji je najbolji okus
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ekipa najviše uzima standardno cokoladu, ali okusi rocky road i cookies&cream su nekako drugaciji i iznimno dobri. Sve okuse možeš pogledati ovdje.
Edited by Zoki - 16 Veljaca 2013 at 11:40 |
|
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni osobno od op mi je najbolji rocky road,mljacc,kao irska kava,onako okus
|
|
deejay
Viden/a u gymu Joined: 10 Veljaca 2012 Location: cerna Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Ribica22
Cita FAQ Joined: 22 Lipanj 2012 Location: ZG Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sadrži li Optimumov whey aspartam ili nešto slicno?
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
da,sadrzava,gmo isto
|
|
Ribica22
Cita FAQ Joined: 22 Lipanj 2012 Location: ZG Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Ako tražiš najbolji natural whey protein, moja preporuka je ovaj:
|
|
|
|
Zyzz
Cita FAQ Joined: 27 Veljaca 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 60 |
Post Options
Thanks(0)
|
Do sad sam pio uglavnom taj protein, zadovoljan sam njime i fini mi je, pogotovo kad se smješa sa DM groždjanim, jedini je bed šta je dosta skup. Medjutim, imam ja par kutija ovog proteina dost povoljno jer treba mi neka lova, a ostale mi zalihe, pa ako ko treba.
Edited by Zyzz - 10 Ožujak 2013 at 18:54 |
|
"What do you imagine?"
He replied, "What do you?" I told him to run faster, I like to imagine that i am being chased by wolf. He smiles and says, "In my mind, I am one that is chasing the wolf." |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja isto pijem njega, ali najdraži okus mi je vanilija mljac, mljac (toliko mi je fin da mi dodje i kao zamjena za neku glupu slatkariju)
|
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |