Optimum Nutrition |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nema šta, 173kn za 1 kg je zaista ogromni plus... Možda za nekog sa njemackom placom il ak se uzima 3 mjerice tjedno, inace...preskupo. Ne znam zbog cega se ljudi tolko lože na Optimum? Ocito im marketing ide od ruke kad uspiju uvjeriti tisuce i tisuce ljudi da su oni THE BEST i da ceš koristeci njihove proizvode ostvariti BOLJI rezultat nego da koristiš neciji drugi, ali u globalu - same sh*t kao i neki jeftiniji proizvodjaci Cijena je takva kakva je kod nas, hocu rec, preplacena za ono što se dobije. |
|||
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
........... i ja se nadam,..... sjajan supliment !! http://www.bodybuilding.com/store/opt/men.html |
|||
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
FITovci,
trenutno je na velikoj akciji: Platinum HydroWhey 795 g Proizvod je na akciji zbog kratkog roka trajanja - vanilija vrijedi do kraja 5. mjeseca 2012., a jagoda do kraja 6. mjeseca 2012. Proizvodi su i dalje ispravni, ionako 795 g nestane u manje od mjesec dana! :) Više na linku: Akcija - Optimum Platinum HydroWhey
|
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
BuciBoo
Viden/a u gymu Joined: 15 Rujan 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a opti-women? :)
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nadamo se da cemo i opti-women dobiti uskoro. :)
|
|||
|
|||
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Optimum Gold Whey je najbolji protein koji sam uzimao. Nije po okusu ali po kvaliteti definitivno ubija.
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Cime se definira kvaliteta whey proteina? |
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
To i mene zanima...
|
|||
LiveStrong
|
|||
GOSPODIN B.
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ocjenama zadovoljnih korisnika.
|
|||
U shumarku skrivenom, medvjeda je malih dom...
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Opet, ti isti korisnici su se takodjer morali voditi nekim kriterijima. Ovo sa ocjenama korisnika mi ništa ne znaci, osim dobru reklamu na bb.com |
|||
GOSPODIN B.
Post Options
Thanks(0)
|
||
To ti je k'o i s piletinom, netko više voli Koku, netko Cekin, ak' me razumiješ. Rasprave su beskorisne ako ne napravimo lab. analizu i usput dokažemo djelovanje bla, bla. Whey je ionako samo karicica u lancu uspjeha. Ali gold mi je najdraži bar po topljivosti i sastavu.
|
|||
U shumarku skrivenom, medvjeda je malih dom...
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
baš zato jer je whey samo whey, izvor proteina ko i svaki drugi ne vidim razlog da se izdvaja toliko para za to, ako se ne mora. |
|||
kozumplikivan
Cita FAQ Joined: 06 Listopad 2012 Location: Gradec Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jel mozda netko zna dali se dobije mjerica za proteine ako kupim optimum 100% whey 908g
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mjerica bi trebala biti u pakiranju, ako nije, staviš 2 jušne žlice i to ti je cca. 30 g praha (1 mjerica).
|
|||
|
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |