Orbitrek - pomoc pri kupnji |
Post Reply ![]() |
Author | |
ines ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 13 Ožujak 2008 at 21:49 |
sta sve treba gledat pri kupnji novog osim jel magnetski?nasla sam 3 magnetska,jedino sta znam je razlika u cijeni
|
|
![]() |
|
d3m0n ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uff obvezno gledaj koliko moze podnest i kakva mu je ona osovina i koliko je cvrst!
zadnjem kraju nikad se nis ne zezne neg uvjek dole kod prednjeg kraja na spoju postolja i cjevi koja ide prema gore i pokazu displej!Tu se rasklima i pocme skripit pa nakon nekog vremena i popuca ovisi o hvaliteti! Znan to jer moj stari radi s metalom i cesto su bili kod njega orbitreci iz teretana na doradi i pojacavanju slabih tocaka materijala! ali mislim ako nemas vise od 95 kg da nebi trebala imat problema s time! Jer kod mene di ja idem dojdu zene od š20 i ubijaju orbitrek po 40 min! Nije da se rugam ali orbitrek se ne preporucuje osobama tezim od 90 ili š00 kg jer jednostavno to on ne moze podnest! |
|
Bez odmora nema ni napretka!
|
|
![]() |
|
DIJAN ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
Sve zavisi i kakav je orbitrek, kod mene je od Life Fitness-a 9500 HR i nikad nisam imao problema sa njima kao niti s ostalom cardio opremom.
Treniraju osobe i preko š40 kg tezine. |
|
www.all-stars.hr
TRAIN HARD OR GO HOME! |
|
![]() |
|
Ma-gic ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 26 Listopad 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 2 |
Ljudi pomagajte , koji je bolji? kupujem za par dana
emmezeta : http://www.emmezeta.hr/sport/sport-i...orer-atos-705/ odnosno :Magnetni orbitrek X-plorer Atos 705 Cijena: š.999,99 kn Kompjutor: udaljenost, puls, brzina, kalorije, vrijeme, scan, mjerenje masti Otpor: 8 stupnjeva Zamašnjak: 9kg Nosivost: max š30 kg ili; Mercator: ENERGETICS Elipticni trenažer ET 5.5 Power Magnetic Racunalno podesivi magnetni sistem, 8 stupnjeva. Omjer prijenosa: š:š3. Težina zamašnjaka: 6 kg. Težina okretaja: približno 20 kg. Dimenzije sprave: D š368 mm, š 636 mm, V š578 mm. Dodatne funkcije: dodatne fiksne rucke sa senzorom za otkucaje srca, ergonomski oblikovane drške, po visini podesive noge, uzdužno podesive pedale, kotacici za lakše premještanje. Maksimalna dozvoljena težina korisnika: š20 kg. 2.099,95 javite se što prije Hvala |
|
![]() |
|
ena:))) ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
naš šta cu ti ja rec za to: ORBIDREK ... malo bolji od sobne bicikle , puno bolji izbor- obicna šetnja.. to pocne škripat ko mutavo
![]() |
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
A meni u setnji koljena skripe ko luda ![]() |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |