orbitrek |
Post Reply |
Author | |
lenka
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Veljaca 2007 at 13:10 |
bok, htjela bih kupiti orbitrek. zna li itko jel ima neka specijalizirania trgovina u zg-u za fitness sprave i na sta moram obratiti pozornost pri kupnji? gledala sam u turbo sportu, hervisu i intersportu, ali imaju po 2,3 komada koja su mi bila ili preskupa ili nisu imali funkcije koje bih htjela imati, npr. manuell, individuell i intervalni trening. pliz help. |
|
mortisha
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
da opet aktiviram ovo pitanje,mozda cemo lenka sad imat vise srece.... Cackala sam malo po internetu te nasla podatak da je dosta bitno da je pogon magnetski a ne sa lancem. Isitna ili ne?Da li netko zna malo vise o tome? Koji je proizvodjac najbolji?Svugjde vidim samo Orbitrack original isl a nema previse detalja...tko proizvodi taj "original"?kakav je onaj sto se nudi na T-potalu odnosno Tv prodaji? Kosta š300kn+ postarina sto nije malo... nadam se da ce se naci koji znalac ovdje.... |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovi sa lancima dosta se brze kvare i skripe pocesto,ja treniram na spravama koje proizvodi americka tvrtka NAUTILUS.........I´mamo nekoliko orbitreka marke STAR TRACK..........Uglavnom su to sprave vece konstrukcije koje mogu izdrzati dosta napora,,,,,,,,,,,,najbolje je krenuti u teretanu jer tamo imas puno vise stvari,,,treniranje kuci je monotono i uglavnom se zavrsava neslavno,,,,,masine se brzo stavljaju u oglase jer nesluze nicemu.....vidim da su ti orbitreci jako skupi u hrvatskoj š300..... SKUPO.....imao sam jedan koji sam poklonio sestri ,samo da ga uklonim iz kuce ....nikad vise necu kupiti neku kucnu spravu....
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
šta ce nam to u kuci, samo smeta a i brzo ti dosadi stalno jedna te ista sprava, kuci je dovoljno imati jedan uteg i to je to!
A sta se ostalog tice odes lijepo u teretanu i gotovo, za te pare koje bi dao za orbitrek mozes cijelu godinu platit clanarinu za teretanu, a spravu bi za kratko vrijeme sigurno htio prodat vrlo vjerojatno, kao sto kaze emilio |
|
rene
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slazem se sa tvrdnjom da je bolje vjezbati u teretani nego kod kuce. U teretani imas vise mogucnosti tj. vise sprava, koje mozes koristiti. U teretanu dodjes sa odredjenim ciljem i nema sporednih stvari koje te mogu omesti, dok je kod kuce druga stvar. Meni se kod kuce malo da, malo ne i na kraju odustanem. Tako bi najvjerojatnije bilo i da imam orbitrack... |
|
rene
|
|
mortisha
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
u teretani nemam orbitrek vec 3 stare rasklimane bicikle i 2 mehanicka stepera koji su uvijek zauzeti....vec sam postala pod drugim topicom da zelim kombinirat teretanu sa vjezbanjem doma na orbitracku! (one dane kad nisam u teretani doma bi pedalala) ...ne preporucujte mi drugu teretanu,ne zivim u velegradu gdje ima puno izbora... meni nije problem nikakav doma vjezbat,prostora imam a i loptu,utege (od 2,3kg doduse) itd i vjezbala sam i prije samo sad ipak zelim postic stvari koje doma ne bi mogla...
|
|
Ma-gic
Cita FAQ Joined: 26 Listopad 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ljudi pomagajte., treba mi pomoc i savjet pri kupnji.,
dvoumim se između ova dva., ili dali vi imate neki bolji za preporuku?? hvala emmezeta : http://www.emmezeta.hr/sport/sport-i...orer-atos-705/ odnosno :Magnetni orbitrek X-plorer Atos 705 Cijena: š.999,99 kn Kompjutor: udaljenost, puls, brzina, kalorije, vrijeme, scan, mjerenje masti Otpor: 8 stupnjeva Zamašnjak: 9kg Nosivost: max š30 kg ili; Mercator: ENERGETICS Elipticni trenažer ET 5.5 Power Magnetic Racunalno podesivi magnetni sistem, 8 stupnjeva. Omjer prijenosa: š:š3. Težina zamašnjaka: 6 kg. Težina okretaja: približno 20 kg. Dimenzije sprave: D š368 mm, š 636 mm, V š578 mm. Dodatne funkcije: dodatne fiksne rucke sa senzorom za otkucaje srca, ergonomski oblikovane drške, po visini podesive noge, uzdužno podesive pedale, kotacici za lakše premještanje. Maksimalna dozvoljena težina korisnika: š20 kg. 2.099,95 javite se što prije Hvala |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |