Orbitrek |
Post Reply ![]() |
Page <12345 7> |
Author | ||
remoker ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
potpisujem, uz ovakvko lijepo vrijeme, bilo bi zalosno da netko trci na traci. Ja je koristiim samo preko zime kada ne mogu van! |
||
http://www.njegatijela.com
sve za vase tijelo |
||
![]() |
||
ines ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 13 |
|
koristim orbitrek vec manje od tjedan dana po sat vremena nataste i vec se vide rezultati-uopce nemam sala na nogama,naslaga na bedrima,salo na ledjima se prilicno smanjuje a ruke su mi se ucvrstile,nikad u zivotu mi nisu bile tako cvrste! jos sam trbuh ceka na red,sredit ruke i ledja do kraja...
jedva cekam rezultate nakon 3 mjeseca!!! |
||
![]() |
||
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
|
Ljudiiii koju marku Orbitreka imate i kako vas služi???
Ja imam X-plorer Rubi i nije baš da sam prezadovoljna, stalno ga moram zatezati!!! ![]() Valjda ga previše koristim!!! ![]() |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
A mi koji ga nemamo mi smrdimo?
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|
|
||
![]() |
||
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
|
Da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Lega sad sam ljubomorna
![]() Tvoj je punoooo bolji ![]() Ali ne, sad ozbiljno, ko ga ima, bilo bi zgodno kad bi napisali marku i kako ga služi... ![]() |
||
![]() |
||
Signorina ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
|
@Lega, A kaj se tice orbitreka, i ja isto smrdim |
||
![]() |
||
|
Joooj koliko forumaša, pa niko nema orbitrek... Grozno
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
IMAM JA! KAKO NEMA NITKO?!
![]() |
||
![]() |
||
|
Koji imaš? Jesi zadovoljna s tim kako te služi?? |
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
Trenutno je kod mame pa nemam pojma ciji je, ali je ogroman i stabilan i super je. Još uz to rastura!
![]() |
||
![]() |
||
|
I ja isto, ali trenutno mi je totalno raskliman, pa ga ne mogu koristiti
![]() |
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|
@cure - bicoš sam našo na netu, al mislim da nekog poniku imam u podrumu
![]() |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
Suzdržavam se !! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() prevrnuo sam se |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |