Org. u Osijeku? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Danas preuzeo preparate u Sloveniji lezarina od 4 dana 0 eura Na granici kao nemam nista za prijavit, pa mi otvorili prtljaznik.. i kao: "Mladicu, pa sta ti to treba? pa unistit ce ti jetru.." hahaha.. i pustili me.. smijeh |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Još ce te optužit da drogu švercaš.. cim vide da je prah, odmah je sumnjivo.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
mene su na grani izgnjavili, ja sam u srbiji uzimao. ista fora, sta ima za prijavit, a ja mrtav ladan - nista.
aj otvori, aha sta je to, reko 5kila proteina i kila kreatina, sve fini prah, hehe... al ono, nakon š5min prepirke me pustili, uz pitanje, sta si ti kao neki bilder |
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
Shadowfax
Cita FAQ Joined: 21 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima na ulazu u Kaufland onaj travarov štand sa raznim cajevima koji su sasvim ok. Nešto slicno je bilo i na piji al dugo nisam prošao tim šorom pa ne znam jel još uvijek tamo.
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |