osjecaj gladi |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma to si je skroz normalno da si gladna svaka 2 sata. Ako ti metabolizam radi kako spada, zdravije se hranis (znaci, bolje probavljas hranu) i redovito vjezbas - to ti je to - JEEEE S'KSEEEES! Ima jos nesto, a to ti je da nas organizam ima iste senzorice za glad i za zed, a mi najcesce pomislimo kako smo gladni. Hm.... Moj prijedlog ti je da kad te uhvati glad popijes vode i pricekas da ti prode 3 sata izmedu obroka. |
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Inace vitamini B kompleksa pojacavaju apetit pa ako ih pijes to je vjerovatno od njih
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Rene bas si dobru dijetu izmislila, mozda prezivis dva dana
|
|
rene
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jos uvijek imam dovoljno zaliha sala, mogla bih prezivjeti bar mjesec dana bez icega u sred pustinje, vodu ionako slabo pijem, a uz dovoljne kolicine kaladonta mogla bih i bez hrane. Jel smijem malo kukati? Osjecam se kao najveci luzer, progoni me glad....kad se ustanem...kad idem leci...kad se smijem....kad vjezbam... Nisam jos u fazi-koljenica u torbi- ali malo fali |
|
rene
|
|
Zoran89
Viden/a u gymu Joined: 26 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
da se i ja malo prikljucim...sta god da pojedem gledan sam :-)....cijelo vrijeme mislim na hranu i vec sada razmisljem sta cu si raditi ujutro za dorucak :-) !!!!
Jel postoji kakav nacin za suzbijanje tog osjecaja gladi...a da nije kaladont :-) ?? |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nema, ali probaj se napiti vode da pucas po savovima.
|
|
Zoran89
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam skuzio da kada popijem zeleni caj jedan da nemam uopce taj osjecaj gladi...
bez secera...samo caj :-)... |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam skuzio da kad jedem nisam vise gladan.....????? osjecaj potrebe za uzimanje hrane zove se glad............ glad moze nastati i uslijed nedostatka ili smanjenja hranljivih elemenata krvi a ne samo uslijed praznine u zeludcu.............osjecaj gladi pracen malaksloscu i opcim gubitkom sna................. |
|
Zoran89
Post Options
Thanks(0)
|
eee......ima nas koji volimo puno puno papati :-)....nije ti se nikada dogodilo da se najedes...a jos si gladan...a ne mozes otvoriti usta koliko si se najeo :-)??
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |