Osnovne vs izolacijske vježbe |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Prosinac 2009 at 10:21 |
|
a ko ce ga znat sad tu ko radi krivo, dal trener ili dianna . Istina je da su ti programi manje više jednaki ili podjednaki za sve i da su dobri za pocetak ali kasnije smo prepušteni sami sebi. Problem je što vecina ljudi ostane na tom programu dugo, vide da nema nikakvih rezultata pa odustanu. Ja sam osobno primijetila najveci pomak otkad sam se uhvatila šipke i cucnjeva, iskoraka i dizanja. Prije bi odradila taj trening tek toliko da izbrojim ta ponavljanja, dignem nogu par puta i eto, ja vježbala. Danas hodam ko idiot 3 dana nakon treninga kolko me sve steže. To su osnovne vježbe, a onda na to dodaješ ove neke izolacijske i tih po meni nikad previše. Ne slažem se da bi se vježbe za stražnjicu trebale radit jednom tjedno - za decke da. Eventualno ove 3 osnovne, ali ove neke dodatne tipa podizanja nogu iz klececeg položaja ili stajaceg, ili neko hodanje po stepkama, steper, pa cak i stezanje guze dok se sjedi ili stoji uvijek su dobrodošle kod nas kriticnih slucajeva |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ponavljam: osnovni cucanj i iskoraci neka ti budu osnovne vježbe, i možeš ih raditi svaki trening, ne vidim zašto bi radila odvojeno mišicne skupine, odradi cjelo tijelo svaki trening!
što se tice drugiih vježbi, ubaci veslanja u pretklonu, potiske i odrucivanja za ramena plus još koja vježba i to je to sve što ti treba P.s da se razumjemo po meni cure nemaju što raditi biceps i triceps vježbe Edited by Iluvatar |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nebi se složila. Razlog? |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mogao bih ga reci.. ali bih volio kad bi ti prvo rekla zašto misliš da bi trebale radit , ako ipak želiš da ja kažem prvi, reci cu P.s samo da kažem, u nedostatku opreme i kod osoba koje imaju jako lošu pocetnu snagu, ukljucim pojedine vježbe za ruke |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne mislim niti da moraju niti da ne moraju, ali ako vec rade da to nije gubljenje vremena. Osobno ih volim raditi i upravo njima sam ih razjacala na pocetku (bicepse, tricepsi su mi i dalje lelujavi malo . Možda hoceš reci da ih možemo dosta pogoditi i osnovnim vježbama, tipa sklekovima i zgibovima, veslanjima i slicnim? To da, ali meni je gušt nakon treninga leđa još malo zarolat taj uteg za kraj :) Ili doma kad nemam šta radit :)
e to - na pocetku se razjacat njima, a onda krenut na što složenije - tu se slažem Edited by Gym_girl |
||
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eto kako se mi slažemo :D Znaci, smatram da se puno bolje bazirat na sonovne vježbe, plus ubaciti izolacije za leđa, ramena i vastus lateralis nego trošiti vrijeme na izolaciju bicepsa i tricepsa koji ce se dovoljno razviti od dl-a, veslanja, dipsa, zgibova i slicno! P.S ni osobno ne radim izolacije za ruke |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moje misljenje je da bi i zene trebale radit pojedine vjezbe za biceps i triceps.. Nakon kompleksnih da ubace koju seriju izolacijskih..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sve žene ili samo neke grupe? zašto? |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa da na kraju treninga jos sa izolacijskom vjezbom oblikuju misic..
|
||
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jel ti shvacaš da se mišic ne može oblikovati, takav je kakav je, može samo hipertrofirati.. a mislim da nisi hvalio baš bicepse od onih cura što sam stavljao slike Bilo je dosta "polemika" oko ove slike A za ovakve bicepse ne trebaju izolacijske vježbe |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne u doslovnom smislu rijeci oblikovat, ali onda Ily po tebi, zasto postoje izolacijske vjezbe?
|
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Davore jednostavno odustani kad illy kaže jedno nema druge |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Apsolutno su osnovne vježbe bolje ali nisam za to da se ove skroz izbace. Uostalom, budimo realni - koliko žena radi sklekove, a pogotovo zgibove?
|
||
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
He he..Thorn, tako ispada..
Gym, istinu zboris, sve cure su na izolacijskim vjezbama uglavnom.. |
||
|
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo ja radim sklekove skoro u svakom treningu |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
veoma malo,i ja mislin da nemoze skodit serija ,svi izolacijeske vjezbe |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |