Osnovne vs izolacijske vježbe |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
That's my girl
|
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
And mine too što se mog mišljenja tice, isprobano je i daje odlicne rezultate, tako da ja i dalje namjeravam na taj nacin trenirati cure! Naglasio sam kad smatram da se treba pribjeci izolacijskim vježbama RUKU kod ženske populacije ( naglasio sam ruku jer vidim da ce ispasti da sam protiv izolacijskih vježbi opcenito) A osnovne vježbe nisu samo sklekovi davore plus vecina cura koja se ikad išta radile što se tice sporta može barem 5 -6 ženskih sklekova, dalje je sve progresija A što se dipsa i zgibova tice dosta teretana ima sprave koje imaju platformu za pomoc u izvođenju vježbe Razliciti potisci, veslanja assisted dipsi i slicno ce odlicno A da odgovorim davoru zašto postoje izolacijske vježbe za ruke: postoje zbog muških i cura koje žele imati vece bicepse, a iskreno 90% cura ne želi vece bicepse, jedan dio onih koje žele ni ne rade osnovne vježbe a ostatak su body-builderice kojih iskreno, nema puno Edited by Iluvatar |
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
e pa ja želim vece bicepse, znaci nastavljam sa izolacijom
|
||||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pa nisam nisam ni rekao za sklekove da su samo oni osnovne vjezbe, vidis da sam i post pisao o osnovnim vjezbama, ali hocu reci da rijetko koja cura u teretani di ja idem, izvodi te vjezbe.. Sve su na nekim spravama.. |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Malo muških izvodi te vježbe a kamoli cura, što opet samo govori o tome kako se ljudi malo trude dobiti dobre informacije |
||||
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
back to basics... |
||||
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Bacics+izolacijske = veci misic |
||||
|
||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Naravno ako netko želi vece mišice dobro je ubaciti izolacijske za taj mišic |
||||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja sam ubacio trbusnjake gornje.. jel zato mi narastao struk 2cm u 2 tjedna?? |
||||
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
E da je tome tako pola moje teretane bi bili švarcike nasuprot mene koji radim "samo" osnove |
||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Da ali oni ne rade osnove, dapace, ja se slažem da dok nema nekakvih ok rezultata na osnovnima, nema potrebe za izolacijama, no nitko ne sluša |
||||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|||
decki zaboravili ste na naslov teme (i ja s vama) zakljucak bi ovoga svega bio - cure, radite što više složenih vježbi, ne sramite se. samo da dodam još što se izolacija tice....vecina programa za cure je tako koncipirana da nema sklekova, nema zgibova, nema veslanja...samo bucice.. Zato ce Gym girl unajmit neki prostor jednog dana, nabavit šipke, vratilo da se zgibamo, strunjace da sklekamo pa da vide cure što je trening
|
||||
||||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Bravo gym, i ja cu prva cekat na red za takav trening, can't wait! |
||||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|||
yeeah, to se traži, stavljam te na listu
|
||||
||||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |