osobni trener igor |
Post Reply |
Author | |
osobni trener
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Sijecanj 2010 at 12:30 |
OSOBNI TRENER IGOR Vise informacija na mail zima7šš@gmail.com ili msn trener2š@net.hr |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Igore, dobrodosao!
Moze malo vise informacija o tebi.. odakle si.. cime se bavis i sl. ? Slobodno nam se malo detaljnije predstavis.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
osobni trener
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vrlo rado cu se predstaviti detaljnije.Zovem se Igor Maric imam 24 godine.Studirao sam fitness u Australiji gradu Camberi.Vratio sam se u hrvatsku i sada djelujem kao privatni osobni trener i radim po potrebi klijenta i u njegovom domu.Volim svoj posao znam formulu uspjeha i najbitnije predan sam poslu.Iz Zagreba sam.Pitajte slobodno ako vas nesto zanima jos :
s postovanjem Igor Maric |
|
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Igore pozdrav i dobrodošao
Edited by hrc007 |
|
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao
Strucnih ljudi nikad dosta |
|
osobni trener
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav svima.Zelio bih ovim pute reci da izlazim u susret krizi te sam smanjo cjenik svojih usluga.Sad je cjena jednog osobnog treninga 50kn prije je bila 80KN.Takodjer zelim naglasit da imam ššklijenata i da ste svi dobrodosli :) s postovanjem Igor Maric |
|
kostolomac
Viden/a u gymu Joined: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
OVAJ LIK JE VARALICA. AKO IMA NETKO KOGA JE PREVARIO NEKA SE JAVI NA : [email protected] |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hehe.. ovdje ipak dajemo besplatne savjete.. nebi ja osobno dao za trenera ni š0kn
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Darchy
Cita FAQ Joined: 13 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
u kojoj teretani treniraš..
pristupacne cijene treninga su.. daj nam još malo više informacija tenks Edited by Darchy |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |