Osobni trener |
Post Reply |
Author | |
Trener_Zoran
Cita FAQ Joined: 21 Studeni 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Studeni 2011 at 20:34 |
Pozdrav svima!
Htio bih se ovdje malo oglasiti - držim privatne treninge u teretani Metalac u Domu sportova, cijena treninga je 60 kn (pola ide teretani). Mogu doci i do vaše teretane ali mi onda morate platiti cijenu pojedinacnog treninga te teretane. Bavim se deset godina hrvanjem, godinu dana uglavnom volontiram (ili radim za kikiriki kao i sada) kao osobni trener bez neke ciljane populacije, zbilja radim sa svima. Student sam na višoj trenerskoj, smjer kondicijska priprema sportaša. Javite mi se ili ovdje u inbox ili na mail [email protected] ili na broj 098/š850-995 (Zoran). Ako ce ovo nekome nešto znaciti: najveci uzori su mi Paul Chek, Gray Cook, Pavel Tsatsouline, Mike Boyle i Dan John. P.S. Nadam se da nisam pogriješio podforum, valjda ce to onda admini prebaciti a ne izbrisati. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |