osobni trener |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Sanchy007
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
Takodjer se pridruzujem, zeljama i cestitkama! Imam i jednu ideju da, se sv registriraju sa datumom rodjenja, i da se napravi rubrika rodjendani clanova. Tako mozemo svakom clanu na taj dan reci koju lijepu rijec i pozelit lijepe zelje. |
|
Male stvari covjeka cine sretnim, jer nista nam ne izgleda tako privlacno kao ono sto jos nismo postigli.
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
a hocemo i festu raditi??? |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
super,samo nastavi..uzimanje osobnog trenera je dobra stvar,,...drago mi je da se neljutis i da si se i ti pridruzila cestitkama,,nemamo mi š5 THEIA na ovom forumu....ja da imam moc, dozvolio bih dispans THEI ,dva puta godisnje proslavljanje rodjendana......... nadam se, da se doticna osoba neljuti....
Edited by emilio |
|
Sanchy007
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zar vam se ne svidja moja ideja?
|
|
Male stvari covjeka cine sretnim, jer nista nam ne izgleda tako privlacno kao ono sto jos nismo postigli.
|
|
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni se svidja, ako je moguca.
|
|
Sanchy007
Post Options
Thanks(0)
|
Pa moguca je. Prvi korak je neka svi stave datum svog rodjenja, a zatim drugi korak je da administrator ovog foruma, uvede tu rubriku. Kao na nekim drugim stranicama, forumima, itd. Administratoru znas sta ti je ciniti. |
|
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo da se ja kao moderator javim. Mi to mozemo napraviti ako zaista bude potrebe za time, odnosno ako ce svi clanovi ispuniti svoj datum rodjenja i ako ce se vecina sloziti s time. Znas kaj ti ja predlazem - otvori temu u podforumu offtopic i pitaj ekipu kaj misli o tome i neka se svi jave koji su ispunili datum rodjenja. Eto za sada toliko. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |