Osobni treneri u teretani - pomažu li? |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Srpanj 2010 at 23:51 |
Ima li vaša teretana gdje trenirate osobne trenere?
Koliko su oni ukljuceni u rad / vježbanje svih polaznika u gym-u? Trude li se ili vam samo "pomažu" kad treba obnoviti clanarinu? Mislim, fora je ta da vecina osobnih trenera, bar što sam ja vidio, uglavnom stoji po strani i štanca clanarine. Eventualno pomognu u prvom treningu kad dođe neki novi pocetnik, no uglavnom se ne guraju i ne pitaju te npr.. zašto ne napreduješ, kako to da radiš ovu vježbu, a ne onu i sl.. Kakva su vaša iskustva? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
vlasnik moje teretane je ka neki fitness trener samo on ne radi, rade mu zena i jos neka zenska, i nije bas da znaju nesto previse o teretani.na svoje se oci uvjerija kad je jedna pokazivala vjezbe ovima novin,neka dica bila odma poslin treninga su se vagali da nisu mozda dobili koji kil misica,a da vidis srice nakon popijenog wheya,miomaxa ili ti sta vec.takoder mi je upalo u oko da miomax koji ide otprilike 3 mjerice po dozi(jer je pola cukar) daju jednu mjericu samo a naplacuju š2kn.
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja od pocetka radim s osobnom trenericom, imam samo rijeci hvale za nju, najbolja je
Žena je pravi strucnjak (jedna od najboljih u HR) i stvarno zna prilagodit trening i kompletan pristup svakom pojedinacnom klijentu. Jedna od onih osoba koje su stvarno traženi strucnjaci s itekakvim pokricem, a ostanu i dalje skromni i jednostavni, pristupacni i profesionalni. Trenerica mi je uvijek na raspolaganju za bilo kakva pitanja, savjete i svi koje znam da rade s njom hvale ju maksimalno. |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
to je dobro
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
kate, ti imaš drugaciji princip treniranja - radiš u grupici s kojom radi fitness trener.
Zanimaju me i ostali - da li vam pomaže osobni / fitness trener bez da ste platili njemu odnosno da to nije ukljuceno u clanarinu? |
|
|
|
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
baš i ne, kad ga zamolim da mi npr ispravi cucnjeve to i napravi, i dao mi je par savjeta o prehrani isto na upit, ali inace te pusti na miru. ne bi mi to ni najmanje smetalo, štoviše bilo bi pohvalno da nisam pocetnica, ali ovako...mislim da bi me trebalo voditi bar 3 tjedna oko ponavljanja, težina, mijenjanja težina, uvođenja novih vježbi...ali sad sam dobila pomoc s drugih strana, ukljucujuci i literaturu pa cu se valjda snaci
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Drito to. |
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |