Otvaram teretanu, žena u nevolji! |
Post Reply |
Author | |
Tai-Chi
Cita FAQ Joined: 30 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Prosinac 2013 at 11:11 |
Pozdrav Fitovci. Molila bih par savjeta, pliz? Naime, raspolazem sa prostorom od 300m2.(gornji kat hale), koji vec dugo ne mogu iznajmit, pa razmisljam o otvaranju fitnessa za žene (aerobik, step aer., i sl.) i teretane-unisex. Prostor je u 2 dijela 100 i 200m2, podno grijanje, ima zasebne ulaze ali je spojen velikim vratima, znaci po potrebi se moze prolazit iz prostorije u drugu, pa bih to dvoje paralelmo radilo. Oba prostora imaju garderobu i wc, ova velika ima i tuš (treba promjeniti plocice i malo to ušminkat ) i stavit laminat u prostor za trening. E sad, kako sam ja totalna tuta što se tice teretane i sprava, treba mi neki popis pri kupnji jel? Pa cu vas molit da mi kazete sta jedna teretana treba sadrzaviti, (puno ime i prezime sprave i za sta sluzi) obzirom da se radi o 200m2 neke bi duple stavila da to nebi izgledalo prazno samo koje? i naravno koji brand mi preporucate. Najradje bih polovne kupila, pa ako imate kakvu informaciju o nekoj propaloj teretani da prodaju opremi ili preporuku.... Hvala
Ljubi vas Tajci |
|
Rudolf26
Cita FAQ Joined: 10 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mogao bih kvalitetno pomoći i savjetima i novitetima u fitness biznisu. Ako ste zainteresirani, javite se na private, pa cu Vam u e-mailu detaljnije pojasniti. S poštovanjem!
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
grad?
|
|
cookies are for pussies
|
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dajem mali prijedlog. Ima dosta mama sa djecom koje bi htijele ic u teretanu. Mozda bih mogla odvojit mali prostor za djecju igraonicu dok mama vjezba na spravama.
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
Rudolf26
Cita FAQ Joined: 10 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Iz Osijeka sam, ali molim da se javite na private, ali je koncept prihvatljiv u bilo kojem dijelu Hrvatske. Izuzetno niski troskovi i visoka profitabilnost, ali molim javite se na PM. Hvala!
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako trebate jeftine, a kvalitetne sprave - "Who you gonna call?"
p.s. nisu Ghostbusters p.p.s. you'll gonna call me :D |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |