ovdje stavite linkove sa filmicima |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Veljaca 2007 at 15:45 |
Evo otvorio sam ovu temu da mozemo stavljat neke linkove od filmica koje smo pogledali , npr. filmici o bodybuildingu, ili neki humori itd.
Tako da medjusobno mozemo podijeliti razmisljanja Samo pisite linkove u ovoj temi |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hahah pogledajte ovaj link ovi bodybuilderi nisu normalni hehe
http://www.youtube.com/watch?v=QpYl06uxA3Q Evo vam i Arnieja dok je bio u punoj snazi http://www.youtube.com/watch?v=HsohASX_c-U |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo evo nekoliko 'filmicha' s youtube-a josh.. al' vishe ne znam koji je koji tochno-gledala sam negdiprije.. ima cura uglavnom najvishe.. =)
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
hahah ova prva stvarno izgleda ko pudlica hahah
A ova druga snimka jebote koliko puta je ona zenska ono digla ja mislim da ju je zatezalo poslije hehe U dobre su ove na ovoj zadnjoj snimci ove zenske |
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zadnji video je extra dobar
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
sad sam pogledala tako arnieja.. bash grozno.. shto je previshe previshe..meni se to ne svidja..
|
|
just_a_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
A j****u, nisam registriran na you tubeu pa mi ove neke snimke ne zeli pokazat, moram se registrirat, jer su ovo kao snimke za š8+, a nisam registriran pa ne mogu gledat, ne vjerujem ovo
Edit:ispravljene neprimjerene rijeci Edited by Zoki |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
A evo sad sam napravio account sad mogu sve gledat , j****e kako su misicave ove zenske, malo previse
Edited by Zoki |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
just_a_girl
Post Options
Thanks(0)
|
hehe , ne psuj !!!! te bilo!
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Utipkajte na youtube GITAK pa cete vidjeti sto je humor |
|
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Hahahah svaka cast caba , ovaj tip na snimkama je ziva legenda
|
|
caba
Post Options
Thanks(0)
|
Ja umalo umro od smijeha
|
|
|
|
just_a_girl
Post Options
Thanks(0)
|
ukrasna krpica od srneche kozhice i stalak za lakat..ahahahahaha...
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=oS4zuO72gME
haha, ovaj Jay Cutler je posebno lud, vidi ga hahaha pa nemozes ovo napravit od sebe!! |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |