"ovisnost" o vocu |
Post Reply |
Author | |
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Rujan 2008 at 13:39 |
Pozdrav.
Imam jedan problem (ak ose uopce može nazvati tako): ja sam doslovno ovisan o vocu...Organizam mi jednostavno traži voca svaki dan, nekada mogu pojesti i kilo voca odjednom koliko uživam u tome :) E to ne bi i bio neki problem da ja nemam problem par viška kilograma, a cuo sam da voce treba izbjegavati pri mršanju, pogotovo GROŽĐE, naime moj najdraži izbor:) Molim za savjet i pomoc, jer se sam jednostavno ne mogu odluciti i naci mjeru i spoznati kvalitetu-kada,koliko,koje posebno itd... Hvala unaprijed |
|
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
U svemu treba znat umjerenost pa tako i u vocu.
Pa gle fruktoza se u organizmu pretvara mast(mislim da je u jetri ali nisam š00% siguran) i premda je voce zdravo zbog vitamina opet treba bit umjeren. Sad ostalo mogu samo da bubam na pamet. Opet koliko god ti mislio da ti organizam trazi toliko voca.Opet vecim djelo je to navika.Samo problem je te navike promjenit.Mozdak kad na nesto naviknete da ga odviknete potrebno je podebel trud.(alkohol,cigarete,slatko,itd...) |
|
Bez odmora nema ni napretka!
|
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
a to ti ja ne kužim zakaj se kod mršavljenja ne bi trebal jest previuše voca! mršaviš kad unosiš manje kcal od potrebnog-a voce je niskokaloricno,a sad...voce sasdrži fruktozu,a to je šecer-po mom mišljenju glupi razlog zakaj ne jest! ipak ga nema puno i zdrav je!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |