Ozljeda ramena |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Phoenix, hvala na ovim savjetima.
Jucer radio YTWL prije treninga prsa, puno manja bol u desnom ramenu tijekom vjezbanja i danas. radio sam i tri vjezbice za shoulder rehab od diesel crew. SUper su isto. Uvest cu to u rutinu
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nema na cemu Tare. To zaista ne oduzima puno vremena, odradis seriju 2 YTWL (iako ih ja malo drugacije radim nego sam nasao u videima na youtube) , al nema veze, vjerovatno je slican benefit. (Za moj ukus na videima malo preagresivno , sa previse trzaja dizu ruke) i ja ih radim kao YTWM (M su ruke dolje, unutarnja rotacija kao slovo M) i radim ih spojeno, a ne svako "slovo" posebno Dakle YTWM je jedan rep......
I odradis jos koju vjezbicu i potrosio si koju minutu, a pomoci ce drasticno. To bi kao obavezno uveo svakome bez obzira na povijes bolova/ozljede ramena. I kad radis prsa, ukoliko radis bench stavi ruke bliže na šipku, laktove uvuci, ne ih drzati pod 90 u odnosu na tijelo
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
si cuo Mett šta ciko Phoenix pamentno prica da znaš iduci tj prije ramena
|
|
cookies are for pussies
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
E sad cu vidjeti...tek sam skužio ovu temu...skužio sam zašto me kod bencha onako bolilo...;)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo je pogreška koju sam radio..upravo kod laktova što je Phoenix naveo..zbog toga sam imao bolove u ramenu...Primjetio sam kada šipku takodjer spuštam i ak ne doaknem prsne mišice opterecenje mi pada na rame jako..tako da blago dotaknem prsa i gore ispalim prsni mišic te stisnem :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |