P: Sprave za vjezbanje |
Post Reply | Page <12345 6> |
Author | |
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovaj je predvidjen za slanje, zato i ide u dva dijela. mislim da bi kostalo cca 250kn, al ne mogu garantirati. to sam odprilike unio dimenzije. a od kuda si?
inace, zar ti nije bolja opcija samostalna univerzalna klupa plus samostojeci stalci? veci broj vjezbi mozes izvoditi, a razlika u cijeni od 350kn se dugorocno isplati. Edited by GajbaPive - 20 Ožujak 2013 at 23:38 |
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
evo nesto novo :)
stalak za bucice |
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
covjek mi poslao slike stalka za bucice s bucicama, stvarno cijeli komplet super izgleda
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajd još mi reci da je to kucni gym blago mu se ....... |
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
ok, necu ti reci :D
al do sada nisam vidio krevet (s desne strane na slici vidis stranicu kreveta) u teretani, pa sama zakljuci :D |
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
Klupa za listove
podesiva po duzini i visini, s njihajucim dijelom koji ide na koljena. |
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
Scott klupa
podesavanje naslona po visini. moguca drugacija izvedba |
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
od sada mozete lajkati FB page mojih sprava. albumi sa svim spravama, olaksan i brzi kontakt.
http://www.facebook.com/spraveantd |
|
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bucice na stalku izgledaju super!
Vježbam sa takvima i mogu reci da super leže u ruci i ne klize kao plasticne drške. Jedina je mana kod ovih bucica i takvog tipa stalka što kada ostavljaš taj tip bucice koji je izvana plastika i guma, dogodi se da s težim bucicama 25 kg + udariš u rub stalka i dolazi do abrazije same bucice pa vremenom postaju okrhnute. |
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Još da mi je uštedjeti koju kunicu i odlicno cemo poslovati Edited by bebolina - 21 Travanj 2013 at 18:06 |
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
he he! hvala! radujem se suradnji :) |
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
zbog izrade novih, prodajem sve svoje stare sprave.
cijena - PO DOGOVORU! dam da prodam :) na prvoj slici se vidi konstrukcija s dvije klupe - ravnom i kosom, obje su fiksne. konstrukcija ima vratilo, dio s koloturom za izvodjenje vjezbi za triceps i slicno, te nosace sipke. po potrebi mogu dodati jos koji nosac, na neku drugu visinu. pa tko zeli, nek se javi s ponudom :) Edited by GajbaPive - 06 Lipanj 2013 at 20:36 |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka .... cast .... ako skužim išta novaca javljam ti se pogotovo utege ako izradjuješ---i šipku jako me zanima cijena kako se krece :)
|
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
isprika, UTEZI I SIPKE NISU NA PRODAJU! :)
samo sprave. naravno, ako zelite vi i nesto novo da vam napravim, naravno. Edited by GajbaPive - 07 Lipanj 2013 at 22:43 |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
To bi bilo super kako bi cijene stajale me utezi...i šipka za benc....zanima me dali bio bio u mogucnosti z šipke za izradu?
|
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
moram jos jednom ponoviti - ne proizvodim, niti prodajem ploce i sipke. ako ce biti kakvih promjena, javim.
|
|
Post Reply | Page <12345 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |