Palacinke od banane i jaja |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
fitnessmogul
Viden/a u gymu Joined: 09 Rujan 2013 Status: Offline Points: 456 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Studeni 2013 at 10:11 |
|
Treba vam samo 1 Banana koju ogulite bacite u posudu i dodajte 2 jaja i zmiksate i evo vam nadjev za napravit palacinke od jaja i banane vrlo jednostavno
|
||
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(1)
|
|
vrlo jednostavno. vrijedilo bi probati :)
|
||
Never give up
|
||
fitnessmogul
Viden/a u gymu Joined: 09 Rujan 2013 Status: Offline Points: 456 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vrlo jednostavno za napravit i dobre su
|
||
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vidjela sam taj recept na yt. Jako jednostavno
|
||
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
||
Ros
Cita FAQ Joined: 15 Studeni 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Poz, cime premazete tavu da se ne zalijepi za nju? ili se nebi trebalo lijepiti?
|
||
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja ili kapnem par kapi masl. ulja ili prvo stavim malo ulja na paper towel (salvetu) i s tim premažem tavu. Nikad mi se ne ljepi ništa.
|
||
Ros
Cita FAQ Joined: 15 Studeni 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Probao napraviti, sve se zakeljilo za tavu i sve zagorilo, propali pokusaj :D
|
||
Aria
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Promijeni tavu Recep je odličan, radila sam isto s 3 bjelanjaka, 1 jaje i banana a napunila s rogačem i kakaom, jakoo fino! |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jednom probao i nikada više :D
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo upravo sad isprobao - katastrofa
Sve mi se zaljepilo za tavu, tj. jako lomljivo je, kad sam probao okrenuti nastao je kaos... |
||
Aria
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A zasto?
Možda si trebao malo duže peći. |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Upravo mi se desilo ovo što se r4mb0 desilo
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
probao sam i na tavi za palacinke i na delimano tavi (obicnoj) i super su, ne lijepe se, doduse, stavim ulje, razmazem ga po tavi i onda visak prebacim u salicu, tako da je masno, ali nema ulja.
|
||
runner_342
Cita FAQ Joined: 16 Lipanj 2013 Location: ZG Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jednom probala radit, vrlo bezuspjesno.. isto se zakeljilo xD
|
||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ljudi, nisu to klasične palačinke, nisam probao radit ali vidim u čemu potencijalno griješite jer inače dosta pečem palačinke
smanjite vatru (meni gori skoro na najjačem kod klasičnih palačinki a ovdje baš ne bi išlo) |
||
Sparrow1990
Cita FAQ Joined: 10 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dakle, ja sam napravila svoju varijantu ovih palačinki i mogu reći da sam i više nego zadovoljna! :)
Evo sastojaka: 2 banane 3-4 žlice zobenih pahuljica 2 jaja 1/4 šalice kruto zdrobljenih oraha (može i bademi, lješnjaci..kako tko voli) 1/4 šalice mlijeka Banane i jaja izmiksajte štapnim mikserom, potom dodajte zobene, orahe i mlijeko pa sve pomiješajte. Trebali bi dobiti gustu smjesu. E sad za pečenje sam upotrijebila tavu za palačinke i dva komada papira za pečenje. Nakon što se tava zagrijala na laganoj vatri stavite jedan papir na tavu (bez brige neće se zapaliti :) ), nakon toga grabljačom izlijte smjesu na taj papir i kratko pecite (1-2 minute). Uzmite drugi papir za pečenje i zaljepite ga na palačinku. Uhvatite oba papira, brzo okrenite palačinku i odlijepite onaj papir koji je bio na dnu. Budući da su mi ispale dosta male, odlučila sam se napraviti "tortu" od palačinki, tako da sam ih slagala jednu na drugu a između sam stavila "nadjev" od pudinga i sjeckanih breskvi. Puding sam zasladila dijetetskim tekućim zaslađivačem. Eto pa probajte :) Mogu staviti i sliku ali ne znam kako ću to ovdje :P |
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |