Pametna kupovina! - Akcija hrane! |
Post Reply | Page <1234 26> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo tko voli rio mare tunu..
Tuna, u maslinovom ulju, Rio Mare, 3/š - 240g cijena: 24,97kn gdje: mercator do kada: još 2 dana |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
preskupa je riomare i inace
Edited by zmaj |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ima zvijezda dobru tunu u konzumu.. š45g tune oko 9kn.. i to kad se makne biljno ulje...
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja jedem taj kremasti zbregov sa malo kruha i cherry rajcicama..mljac
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
u konzuma je 2+š gratis tuna u umaki od rajcice 9,99kn komad,a ova u salamuri nije na akciji.bar ne u trogirskom konzumu |
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
PILOS SVJEŽI SIR jucer u LIDLU 500g 8,99 kn!
JOGURT LIGHT VIAN u Kauflandu š80 g š,49! |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kod mene (rijecki konzum) je jucer kupila za š8 kn 2+š gratis Edited by Gym_girl |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
||
blago tebi ja kupija 3 ove u umaku 2+š gratis i 6 ovih po uobicajenoj cijeni
|
|||
medena
Viden/a u gymu Joined: 31 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kupila sam zobene za 6 kuna u konzumu.dobre su,imate pakiranje kratko zrno i one normalne...jucer kupljeno.
|
|||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
u plodinama tuna 3,49kn.. ja se opskrbila
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Reci jel valja tuna?? jer bi ih ja isao jedno š0 kupit... |
|||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
To su ti komadici, ono najlošiji dijelovi ribe...da ne kažem neku pogrdniju rijec |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hehe.. koliko para, toliko muzike.. A reci mi koliko se otprilike smanji kalorijska vrijednost kada ocijedis tunu?? |
|||
|
|||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
||
bs tako ja komadice nikad ne uziman jer je to sve od ostataka pa pakiraju da se ne baca,evo ponovo u lidla ima same tune 8kn š50 gr tune unutra
u konzuma je 8,50 š40gr |
|||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne znam, meni je ta tuna odlicna, ja ju obožavam pomješam sa posnim, njaaaaaammm
|
|||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
||
a viruj mi to je sami skart al ako ti odgovara ok
|
|||
Post Reply | Page <1234 26> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |