Pametna kupovina! - Akcija hrane! |
Post Reply ![]() |
Page <1 23242526> |
Author | |
barakokul ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 22 Listopad 2013 Status: Offline Points: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od cetvrtka 05.02. u Lidlu Milbona 6,99 kn
![]() Edited by barakokul - 29 Sijecanj 2015 at 08:45 |
|
![]() |
|
ZorroRi ![]() Fit moderator ![]() Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Milbona zadnje vrijeme često na popustu. Nisam baš ljubitelj, ali uvijek uzmem par komada pa je miješam s kazeinom pred spavanje.
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
![]() |
|
Tina22 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2015 Status: Offline Points: 71 |
Prije 10ak dana kupila sam milbonu na akciji od 6,99kn 5paketa
![]() Vidim opet cu morat ponovit isto djelo ![]() |
|
The only bad workout is the one that you didnt do
|
|
![]() |
|
ZorroRi ![]() Fit moderator ![]() Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
ja sam nakon dugo traženja našla dobra domaća jaja. Čovjek ih donosi negdje iz Zagorja, donese na kućnu adresu. 1 jaje = 1,20kn.
Velika i žumanjak je super boje, za razliku od onih bljedunjavih kupovnih. |
|
Be healthy, be happy.
|
|
![]() |
|
barakokul ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 22 Listopad 2013 Status: Offline Points: 44 |
A kad ce opet milbona biti na akciji
![]() ![]() |
|
![]() |
|
I ja za u Zadru, razlika je ogromna
![]() |
|
![]() |
|
Američki tjedan u lidla, tj kikiriki maslac samo 20 kn
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kakav mu je sastav? Meni je onaj MyProteinov zasad najbolji od svih dostupnih na našem tržištu.
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
![]() |
|
na 100 grama 620 kcal bjelančevine 26,1 g ugljikohidrati 13,3 g masti 50,0 g
![]() |
|
![]() |
|
bruna369 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 21 Svibanj 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 44 |
Sljedecu subotu 18. travnja u Lidlu posni Milbona 6,49kn ;)
|
|
better sore than sorry
|
|
![]() |
|
Zvonimir Brle ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Hvala na objavi
![]() |
|
![]() |
|
lolloo ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 12 Travanj 2015 Status: Offline Points: 7 |
Hvala
![]() |
|
![]() |
|
GajbaPive ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Savjetujem vam da izbjegavate milbonu u sirokom luku. Mlijecni proizvod koji dva mjeseca nakon isteka roka trajanja i onda jos deset dana na sobnoj temperaturi ne promijeni okus nije nista drugo nego neka opaka kemija. Da ne kazem da plijesni nije bilo na vidiku.
|
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
![]() Nekako bih se složila
![]() ![]() ![]() Edited by Gym_girl - 13 Travanj 2015 at 06:16 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
Didii ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 14 Rujan 2014 Status: Offline Points: 164 |
Gdje ste raja! Nisam dugo bila tu, no evo me opet!
Naisla sam na ovo cudo, pa bih zeljela cuti vase komentare? Pijem ga na poslu, i nakon vjezbi, prakticno je, a koliko je dobro, to mi vi kazite :D http://radiosarajevo.ba/novost/186369/meggle-surutka-vas-saveznik-u-mrsavljenju-i-postizanju-top-forme-foto |
|
![]() |
|
Goranchero ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Ja to ne bih ni pod razno. 100ml sirutke je oko 5g šećera i 1g proteina, dodaj tome još voćni sok, i imaš bombu od laktoze i fruktoze, savršeno za debljanje i mašćenje jetre.
Sirutka je inače odlična za hranit svinje, daje mesu slatkastu aromu, mekše je i prošarano intramuskularnom masnoćom, mramorni efekt. Najpoznatiji primjer je korištenje otpadne sirutke iz proizvodnje parmezana za tovljenje svinja od kojih se pravi slavna šunka iz Parme. Trebali bi mi to isto u Slavoniji implementirat s fajfericom a Srijemci s mangulicom. Ako želiš meku i slatku guzu, prošaranu masnim tkivom, onda samo navali, dobar prirast je zagarantiran. Didii, ako želiš smršaviti, izbjegavaj tekuće kalorije koliko god možeš. Jedi čvrstu hranu, a pij vodu. |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 23242526> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |