Par pitanja |
Post Reply ![]() |
Author | |
strojek ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 26 Sijecanj 2009 at 20:45 |
Evo tek se uclanio pa da otvorim svoju prvu temu sa par pitanja oko vjezbanja...
Imam 2š godinu , š88cm i 87 kg, ne izgledam debelo, ali imam dosta sala bas na trbuhu, na drugim djelovima tijela manje tj skoro nista.bavio sam se sportom u mladost dosta, trenirao veslanje kasnije u teretanu jedno godinu dana i nakon toga 3 godine nista.I odlucio krenuti natrag u teretanu.Tako vec drugi tjedan vjezbam, polako ulazim u formu, u sad bi htio postaviti par pitanja... za sada idem 3 puta tjedno, kasnije mislim cesce i radim jedan dan noge i ledja a drugi prsa i ruka i ramena, dali je to dobro tj. dali bi neka druga kombinacija bila korisnija? za skinuti salo, (trcati, voziti bicikl ili nesto trece)svaki dan prije treninga?ili mozda poslje ili mozda jedan dan posebno?Koliko i kojim tempom ako da? i jos nesto , sto poceti uzimati od dodataka za ajmo reci dobivanje misicne mase, tj masu imam ali pretvotiri je u misicnu.i istovremeno dobivanje energije i gubljenje sala.neke shake proteine, trazim bas neki odredjeni proizvod... hvala na odgovorima |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |